BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemO danışmandan yeni iddia: Trump, Melania'yı rehin tutuyor----

O danışmandan yeni iddia: Trump, Melania'yı rehin tutuyor

O danışmandan yeni iddia: Trump, Melania'yı rehin tutuyor
20 Ağustos 2018 - 06:03 www.finansgundem.com

Yazdığı kitaptaki iddialarıyla Trump'ı öfkelendiren Newman'dan yeni iddia: Trump, boşanmasın diye Melania Trump'ı sınır dışı tehdidi ile rehin tutuyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın ekibinden aralık ayında ayrılmak zorunda kalan Omarosa Manigault-Newman, kaleme aldığı ‘Kaçık’ isimli kitabıyla gündem olmaya devam ediyor. Newman, ABD Başkanı Trump’ın boşanmasın diye Slovenya göçmeni olan eşi Melania Trump’ı ‘sınır dışı tehdidi’ ile rehin tutuyor olabileceğini öne sürdü.

Buna göre 48 yaşındaki Melania Trump, 1996 yılında ABD’ye üstün yeteneklililer için tanınan ‘Einstein’ vizesiyle giriş yaptı. 1998’de Donald Trump ile tanışan Melania, Trump ile evlendikten bir yıl sonra 2006’da ABD vatandaşlığına geçti. Trump yönetimi ABD vatandaşlığına geçişte hile yapmış kişilerin vatandaşlıklarının iptal edilebileceğine dair imalarda bulunmuştu.

YALANLAMA

Omarosa, Melania’nın geçmişinde de böyle bir durum sözkonusuysa Trump’ın sık sık boşanmak istediği söylentileri çıkan first lady’ye karşı bunu kullanabiliyor olabileceğini iddia etti. Melania Trump’ın sözcüsü Stephanie Grisham iddiayı reddetti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)