BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkO banka için bomba kulis!----

O banka için bomba kulis!

O banka için bomba kulis!
14 Mart 2016 - 12:33 www.finansgundem.com

Genel müdür arayışında olan bir banka ile ilgili bomba bir kulis bankacılık sektöründe yankılandı

Bir süreden beri genel müdür arayışında olan bankalara ilişkin gelişmeler gelmeye devam ediyor. Anadolubank'ta halen görevi vekaleten yürüten Pulat Akçin bir süre daha bu görevi yürütecek. Bankanın patronu Mehmet Başaran'ın kişisel olarak ilgilendiği genel müdürlük için acele edilmeyeceği söyleniyor. Bir bankacı, "Şu anda somut bir aday yok. Pulat Bey, görevini bir süre daha sürdürecek gibi görünüyor" diyor.

YA BEN YA ONLAR...

Diğer bir kulis ise genel müdür arayışında olan başka bir banka ile ilgili... Halen genel müdürün yönetim kurulunun bazı üyeleriyle kredi politikaları başta olmak üzere bankanın faaliyet stratejisindeki anlaşmazlık karşısında hissedarlara "Ya ben, ya onlar" diye rest çektiği bilgisine ulaşıldı. Ancak Ekonomist dergisi bu bilgiyi kesin olarak doğrulatamadığı için isim veremiyor. Bu restin nasıl sonuçlanacağı ise mart ayı sonunda belli olacak. 

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)