BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinNusret şöhret için 2 milyon dolar mı ödedi----

Nusret şöhret için 2 milyon dolar mı ödedi

Nusret şöhret için 2 milyon dolar mı ödedi
26 Nisan 2017 - 10:22 www.finansgundem.com

'Tuzlama' (saltbea) hareketiyle fenomen olan Nusret'in, şöhretini dünya çapında bir PR çalışmasına dönüştürmek için 2 milyon dolar harcadığı iddia edildi.

Sosyete etçici Nusret’in, tuz dökme hareketinin dünya kamuoyunda gündeme gelmesi için Amerikalı bir ajansla anlaştığı öğrenildi.

Uçankuş’un haberine göre; dünyaca ünlü isimlere bile tuzlama hareketini yaptıran Nusret, PR çalışmaları için 2 milyon dolar harcadı. Ünlü etçinin, Leonardo DiCaprio'nun Dubai'de Nusret'e gitmesi ve kendisinin 'Narcos' dizisinde rol alması için ciddi ödemeler yaptı.

İtalyan oyuncu Marco Borriello, ünlü şarkıcı Bruno Mars, Golden State Warriors, Galatasaraylı Lukas Podolski, Bayer Leverkusen'de oynayan mili oyuncular hakan çalhanoğlu ve Ömer Toprak, Arsenal’de forma giyen Welbeck, Lyon'un yıldızı Doria ve daha birçok kişinin de tuzlama hareketi yapma karşılığında Nusret’ten ücret aldığı öne sürüldü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • At Kafalı26 Nisan 2017 12:51

    Yani? Kandırıldık mı şimdi? Yemeyelim mi artık Nusret'ten et? La arkadaş PR senaryolarını dünya alem uyguluyor. Adam da yapmış aha işte dünya çapında bir Türk markası oldu. Ödemişse cebinden ödemiş, devlet kesesinden ödemiş gibi vermişiniz alttan kırmızıyı.

  • eee yani?26 Nisan 2017 11:23

    ee ödemişse nolmuş yani? firmalar reklam için para harcamıyor mu adam da reklamı için harcamış işte ne bu?

  • filiz26 Nisan 2017 10:49

    ödedi ki bunu herkes biliyor artık