BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaNIVEA Beiersdorf Türkiye 160 ülkeyi geride bıraktı----

NIVEA Beiersdorf Türkiye 160 ülkeyi geride bıraktı

NIVEA Beiersdorf Türkiye 160 ülkeyi geride bıraktı
07 Haziran 2018 - 17:33 www.finansgundem.com

NIVEA Beiersdorf Türkiye, 160 ülke arasında en hızlı büyüyen şirket oldu

Cilt bakımındaki 100 yılı aşkın uzmanlığı sayesinde nesillerdir tüketicileriyle duygusal bir bağ kuran NIVEA Beiersdorf Türkiye, 2017 yılında gerçekleşen ciro artışı ile çift haneli güçlü büyümesini sürdürdü. NIVEA Beiersdorf Türkiye, kaydedilen büyümeyle 2017’de, 160 ülke içinde ciro bazında bir önceki yıla göre en yüksek büyüme sağlayan şirket oldu. NIVEA Beiersdorf Türkiye Genel Müdürü Mustafa Birhan Hazer, Almanya’da yapılan ve diğer Beiersdorf Ülke Genel Müdürlerinin katıldığı törende “World Growth Champion 2017” ödülünü teslim aldı.

Cilt bakımı ve deodorant kategorilerindeki liderliğini, birbirinin ardına lanse ettiği ürünlerle pekiştiren NIVEA Beiersdorf Türkiye, uzun vadeli büyüme stratejisini başarıyla sürdürüyor. Şirketin 2017 finansal performansını değerlendiren NIVEA Beiersdorf Türkiye Genel Müdürü Mustafa Birhan Hazer, "2017 büyüme oranımız uzun vadeli planlarımız açısından bizlere güven verirken pazarda sahip olduğumuz lider konumu daha da sağlamlaştırıyor. Yenilikçi anlayışla, tüketicilerin ve perakendenin ihtiyaçlarına daha etkin ve hızlı yanıt verebilmenin başarımızın sırrı olduğuna ve sürdürülebilir organik büyümeyi beraberinde getirdiğine inanıyorum." diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)