BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinNişantaşı deneyimli diş doktoruna kavuştu----

Nişantaşı deneyimli diş doktoruna kavuştu

Nişantaşı deneyimli diş doktoruna kavuştu
14 Ekim 2017 - 16:58 www.finansgundem.com

Diş estetiği ve implant alanında 35 yıllık deneyimiyle özellikle yurtdışında dikkatleri üzerine çeken Diş Hekimi Turhan Güldaş, yeni teknolojiler ile uzmanlığını birleştirdiği kliniğini Nişantaşı’na taşıdı

Diş estetiği ve implant alanında 35 yıllık deneyimiyle özellikle yurtdışında dikkatleri üzerine çeken Diş Hekimi Turhan Güldaş, yeni teknolojiler ile uzmanlığını birleştirdiği kliniğini Nişantaşı’na taşıdı. Başarılı ve kaliteli olduğu kadar hızlı sonuç aldığı operasyonlarla iddiasını ortaya koyan Güldaş; profesyonellikten ödün vermediği kadar çalışma atmosferine de özendiğini, yeni kliniğinde ortaya koydu.

Davetlilerden tam not alan yeni kliniğin açılışına Ebru Akel de katıldı. Tarzı ve tasarımını çok beğenen Ebru Akel yeni kliniği için Turhan Güldaş’ı kutlarken “Buraya gelen mutlaka mutlu ayrılır” dedi.
İstanbul’un Nişantaşı semti, implant ve diş estetiği üzerine deneyimli bir diş kliniğine kavuştu. Diş hekimliğindeki 35 yıllık uzmanlığını son teknolojik uygulamalarla buluşturan Dr. Turhan Güldaş, yeni kliniği ile Nişantaşı’na ‘merhaba’ dedi. İmplant ve diş estetiği alanındaki deneyimini teknolojik yeniliklerle destekleyen Turhan Güldaş, başarılı ve kaliteli olduğu kadar hızlı operasyonlara imza atmasıyla tanınıyor. Başta Rusya olmak üzere yurtdışından hastalara ağırlıklı olarak hizmet veren Turhan Güldaş, Nişantaşı’ndaki yeni kliniğiyle bundan böyle Türk müşterilere de yoğunluk verecek.

DİŞ SAĞLIĞINDA BAŞARILI UYGULAMALARI HIZLI SONUÇLARLA ALIYOR

Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunu olan Turhan Güldaş, hem yurtiçi hem de yurtdışındaki çalışmalarıyla deneyimli bir diş hekimi. Bugüne kadar pek çok hastanın gülümsemesine mucizevi dokunuşlar yapan Güldaş, hastaların sağlığına önem verdiği kadar hızlı iyileşebilmeleri için de iddiasını her operasyonunda ortaya koydu. Turhan Güldaş’ın Nişantaşı’ndaki yeni adresi, bugüne kadarki başarılı operasyonlarını hem ileri düzeye hem de geniş kitlelere ulaştırabilmesine zemin hazırlayacak.



YENİ KLİNİK, TASARIM VE KALİTESİYLE TAM NOT ALDI

Profesyonel yöntemlerinden ödün vermediği gibi kaliteli çalışma şartlarına özen gösterdiğini kanıtlayan Dr. Turhan Güldaş’ın yeni kliniği, açılışta yer alan davetlilerden de tam not aldı. Tasarımıyla da beğeni toplayan yeni kliniği için Turhan Güldaş; başarılı, kaliteli ve hızlı operasyonlara imza atarken çalışmalarındaki kalite standardını yeni atmosferiyle yükseltmek istediğini söyledi. Dünya standartlarında bir çalışma atmosferi oluşturduklarını ve hem yurt içi hem de yurtdışında medya başta olmak üzere farklı disiplinlerdeki proje çalışmalarını yeni merkezinden yürüteceğini söyleyen Güldaş, şöyle konuştu: “Dünyanın farklı yerlerinde şirketlerim ve proje çalışmalarımı bundan böyle buradan yöneteceğim. Bu nedenle çalışma mekanımıza özen gösterdik. Ayrıca diş tedavisi yaptırmak isteyenler de, sağlık açısından güvende ve kaliteli bir atmosferde olmayı isterler. Huzurlu ve yüksek standartlardaki bir atmosfer, her hastaya güven verir. Bu nedenlerle çalışma şartlarımızı üst düzeyde tuttuk. Kapımız herkese açıktır.”



EBRU AKEL: BURAYA GELEN MUTLU ÇIKAR

Dr. Turhan Güldaş'ın yeni kliniğinin açılışına ünlü sunucu Ebru Akel de katıldı. Annesi Nedret hanım ve oğlu Eren ile birlikte açılışa gelen Ebru Akel, yeni klinikte incelemelerde bulundu. Atmosferin şıklığı ve tasarımından oldukça etkilenen Ebru Akel, Turhan Güldaş'ı tebrik ederek başarılar diledi. Show TV'deki Kendine İyi Bak programında her hafta konuk olarak ağırladığı Turhan Güldaş için Ebru Akel şöyle dedi: "Turhan Güldaş'ın yeni kliniğine sadece diş sağlığı için gelinmemeli. Turhan bey aynı zamanda kişisel gelişim uzmanı. Buraya gelen mutlu çıkar. Onun deneyimi ve huzur veren sohbetine herkes şahit olmalı."
Ebru Akel ayrıca, bilgisayarda Türkiye’de ilk kez diş hekimliğinde hasta takip programını yaptığı için Turhan Güldaş'ın yer aldığı ‘Türkiye’de Kim Kimdir’ ansiklopedisini inceledi.

YAŞAM SİHİRBAZI OLARAK TANINIYOR

Türkiye’deki eğitimini tamamladıktan sonra yurtdışına giden ve dünyanın farklı yerlerinde yaşama imkanı bulan Turhan Güldaş, kişisel gelişim uzmanı kimliğiyle de ün kazandı. 1985 yılında bilgisayar programcılığıyla tanışan Dr. Turhan Güldaş, hastalar için bilgi takip ve tedavi programlarını içeren Türkiye’deki ilk hasta takip programını geliştiren isim olarak tarihe geçti. 11 yıl boyunca Fransa’nın Paris şehrinde yaşayan Güldaş, orada hem çalıştı hem de kron köprü ile implant eğitimleri aldı, uygulamalarda bulundu. Ayrıca sağlık, turizm ve hizmet sektörlerinde dünyanın farklı köşelerinde (Fransa, Rusya, Belarus vb.) ortaklıkları ve işletmeleri bulunan Turhan Güldaş, çoğunlukla yurtdışında yaşıyor ve Rusça, Fransızca, İngilizce ve Arapça biliyor. Kişisel Gelişim Uzmanı kimliğiyle hem kendi hayatı hem de çevresindeki hayatlar üzerinde mucizevi etkiler yaratan Dr. Turhan Güldaş, bu özellikleriyle bugün Rusya ve Kazakistan’da Volshebnik (Yaşam Sihirbazı) olarak adlandırılıyor. Halen Show TV’de her hafta yayınlanan Ebru Akel’in sunduğu Kendine İyi Bak programının düzenli uzman konuğu olan Dr. Turhan Güldaş, kişisel gelişim uzmanı olarak dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)