BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinNihat Doğan sessizliğini bozdu!----

Nihat Doğan sessizliğini bozdu!

Nihat Doğan sessizliğini bozdu!
03 Mart 2015 - 07:18 www.finansgundem.com

Özgecan cinayetinin ardından attığı tweet nedeniyle tepki toplayan Nihat Doğan sessizliğini bozdu

Özgecan’ın vahşice öldürülmesinin ardından attığı tweet ile tepki toplayan Nihat Doğan, arkasına avukat ordusu alıp “Ne yıkıldım, ne sindim, ne kortum” dedi.
 
Nihat Doğan, bir magazin sitesine “İlk ve son defa birkaç satır konuşacağım, önemli bir hazırlık içindeyim bundan sonra hesap yüce adalet önünde görülecek” dedi.

Doğan, Mersin’de Özgecan Aslan’ın katledilmesinin ardından oyuncu Ahu Sungur’a, “Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” demiş, tweet’i kısa sürede olay yaratınca silmişti.

Olayın ardından hakkında çeşitli suç duyurularında bulunulan ve Survivor kadrosundan son anda çıkarılan Doğan, son yılların en büyük dava operasyonuna başladığını şu sözlerle duyurdu:

Yazdıklarımın hepsi ve yazılanların hepsi çok önemli hukukçular tarafından tek tek inceleniyor. 650 dosya hazırlandı. Ne yıkıldım, ne sindim, ne korktum. Herkes ama herkes görecek ki Nihat Doğan anasının ak sütü gibi ak ve masum çıkacak. Sonra ben bana yapılanlardan değil anamın gözlerinden akıtılan yaşın hesabını soracağım onlardan.”
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)