BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNATO'dan Türkiye'ye destek mesajı----

NATO'dan Türkiye'ye destek mesajı

NATO'dan Türkiye'ye destek mesajı
21 Ocak 2018 - 16:15 www.finansgundem.com

NATO yetkilisi, "Tüm ülkelerin kendini savunma hakkı bulunmaktadır" diyerek Türkiye'ye destek mesajı verdi.

NATO, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütü  PYD/PKK'nın işgal ettiği Suriye'nin Afrin bölgesine yönelik başlattığı Zeytin  Dalı Harekatı'na ilişkin, "Tüm ülkelerin kendini savunma hakkı bulunmaktadır"  değerlendirmesinde bulundu. 

Konuya ilişkin açıklama yapan NATO yetkilisi, Türkiye'nin istikrarsız bir bölgede bulunduğunu ve terörizmden çok ciddi zarar  gördüğünü belirterek "Tüm ülkelerin kendini savunma hakkı bulunmaktadır. Bunun  orantılı ve ölçülü bir şekilde yapılması önem taşımaktadır" dedi. 

NATO'nun DEAŞ'a karşı uluslararası koalisyonun bir üyesi olduğunu  ancak Suriye'de sahada bir mevcudiyeti bulunmadığını hatırlatan NATO yetkilisi, Türkiye'nin operasyon hakkında müttefiklerini bilgilendirdiğinin altını çizdi.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in Türk yöneticilerle yakın irtibat içinde olduğunu kaydeden NATO yetkilisi, Stoltenberg'in salı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la da telefon görüşmesi yaptığını anımsattı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)