BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakNarmanlı Han'da korkulan oldu, proje gerçekleşiyor----

Narmanlı Han'da korkulan oldu, proje gerçekleşiyor

Narmanlı Han'da korkulan oldu, proje gerçekleşiyor
14 Temmuz 2015 - 15:35 www.finansgundem.com

Beyoğlu'nun tarihi simgelerinden Narmanlı Han için renovasyon kararı sivil toplum örgütlerinde hayal kırıklığı yarattı

Beyoğlu'nda yer alan 184 yaşındaki tarihi bina Narmanlı Han'da renovasyona imkan veren karar, dün İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü'nden çıktı. Turkishtime dergisinden Nihal Yuvacan'ın haberine göre, 'Otel mi AVM mi?' tartışmalarıyla sivil toplum örgütlerinin yıllarca karşı çıktığı proje ile ilgili olarak son 1 yıldır süregelen 'Renovasyona onay çıkacak mı çıkmayacak mı?' soruları da dün böylece yanıt buldu.

15 yıldır kapalı durumda olan Narmanlı Han'ın yeni sahibi Erkul Kozmetik'in proje için çalıştığı mimar Sinan Genim, renovasyon kapsamında 'modernleştirilecek' handa sanatsal ağırlıklı 7 dükkan, 2 lokanta olacağını, otel ya da AVM yapılmasının mekanın küçüklüğü nedeniyle mümkün olmadığını belirtiyordu. Haberin detayları ve Narmanlı Han'ın tarihsel durumu, Turkishtime'ın Ağustos sayısında yer alıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)