BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMüzik dünyasının en çok kazanan kadını açıklandı----

Müzik dünyasının en çok kazanan kadını açıklandı

Müzik dünyasının en çok kazanan kadını açıklandı
20 Kasım 2017 - 22:59 www.finansgundem.com

ABD'li şarkıcı Beyonce Knowles'ın müzik dünyasının en çok kazanan kadın şarkıcısı olduğu bildirildi

ABD'li iş dünyası dergisi Forbes'dan yapılan açıklamada, 1 Haziran 2016 - 1 Haziran 2017 döneminde vergiler hariç 105 milyon dolar kazanan Beyonce'nin bu dönemde müzik dünyasının en çok kazanan kadın şarkıcısı olduğu belirtildi.

Beyonce, müzik dünyasının en çok kazanan kadını oldu

Açıklamada, Nisan 2016'da "Lemonade" adlı stüdyo albümüyle müzikseverlerden ve eleştirmenlerden tam not alan Beyonce'nin, "Formation World Tour" adlı dünya turnesinin de yaklaşık 250 milyon dolar hasılat yakaladığı bilgisine yer verildi.

Beyonce, müzik dünyasının en çok kazanan kadını oldu

Söz konusu dönemde İngiliz şarkıcı Adele'in 69 milyon dolarla dünyanın en çok kazanan ikinci kadın şarkıcısı olduğunu aktarılan açıklamada, ABD'li şarkıcı Taylor Swift'in 44 milyon dolarla üçüncü sırada geldiği ifade edildi. 

Açıklamada, aynı dönemde ABD'li şarkıcılardan Celine Dion'un 42 milyon dolarla dördüncü, Jennifer Lopez'in de 38 milyon dolarla beşinci sırada geldiği bildirildi.

Dünyaca ünlü şarkıcılardan Madonna, Lady Gaga, Selena Gomez ve Ariana Grande ise söz konusu dönemde kadın şarkıcılar arasında ilk 10'a girmeyi başaramadı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)