BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMustafa Koç'un inanılmaz değişimi----

Mustafa Koç'un inanılmaz değişimi

Mustafa Koç'un inanılmaz değişimi
06 Temmuz 2015 - 08:33 www.finansgundem.com

Kilolarıyla dikkat çeken Mustafa Koç, değişime yelken açtı. 4 ayda 40 kilo vermeyi başardı

Cemiyet ve iş dünyasının önemli isimlerinden biri olan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç (55), fazla kilolarından dert yandı. Ancak bir türlü zayıflayamadı.

Eşi gibi fazla kilolarından şikayetçi olan Caroline Hanım ise yurt dışından ithal ettiği yaşam koçu sayesinde 15 kilo vermeyi başardı. Yıllardır çok kilolu olan ve 140 kiloya yaklaşan Mustafa Koç kilo veren eşi gibi değişim kararı aldı.

O ESKİ HALİNDEN ESER YOK

Koç, 4 ay önce Amerikan Hastanesi'nde bıçak altına yattı. Midesini küçülten işadamı, ameliyattan sonra değişime yelken açtı. 4 ayda 40 kilo veren Koç, ilk iş olarak sosyal paylaşım sitesi Instagram'da hesap açtı. Paylaştığı fotoğraflarla herkesi şaşırttı.

Kızı Esra'nın mezuniyet töreninde çekildiği fotoğraflarını Instegram'da paylaşan işadamını görenler gözlerine inanamadı. Takipçileri ise eski halinden eser kalmayan Koç'u tanımakta zorlandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)