BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMÜSİAD Batum’da bayrak değişimi----

MÜSİAD Batum’da bayrak değişimi

MÜSİAD Batum’da bayrak değişimi
20 Eylül 2017 - 17:10 www.finansgundem.com

Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) Batum Şubesi için yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısında Nuri Sarı oybirliği ile yeni başkan seçildi

Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) Stuttgart Şubesi 1. Olağan Kongresiyle yeni yönetim kurulunu seçti. Kurulduğu günden bu yana çalışmalarına ara vermeden devam eden MÜSİAD Batum Şubesi yönetimine kattığı yeni isimler ve yeni görev dağılımı ile daha güçlü bir ekip oluşturdu.

Geçtiğimiz Cumartesi günü MÜSİAD Batum Şubesi’nde gerçekleştirilen Genel Kurul sonucunda MÜSİAD Batum Şubesi Başkanı Mustafa Okutan bayrağı yeni başkan Nuri Sarı’ya devretti. Genel kurula MÜSİAD 2. Dönem Başkanı ve Rize Eski Milletvekili Ali Bayramoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Batum Başkonsolosluğu yetkilileri, MÜSİAD Yurtdışı Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı İbrahim Uyar ve Avrasya Bölge Koordinatörü Şeref Aygün ile birlikte pek çok davetli katıldı.

Genel Kurulda bir konuşma gerçekleştiren MÜSİAD Yurtdışı Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı İbrahim Uyar, Başkan Nuri Sarı ve yeni yönetiminin çok büyük işlere imza atacağına MÜSİAD Genel Merkez olarak inançlarının tam olduğunu belirtti.

Programın sonunda bir önceki Başkan Mustafa Okutan’a hizmetlerinden ötürü hediye plaketi takdim edildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)