BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMuratbey’den ödüllü Anneler Günü yarışması----

Muratbey’den ödüllü Anneler Günü yarışması

Muratbey’den ödüllü Anneler Günü yarışması
06 Mayıs 2016 - 17:23 www.finansgundem.com

Muratbey, Anneler Günü’nde en değerli varlığımız annelerimiz için sosyal medya üzerinden ”Annemle Mutlu Bir An” fotoğraf yarışması başlattı.

Yenilikçi ürünleri ile peyniri günün her saati tüketilebilen sağlıklı bir atıştırmalığa çeviren Muratbey, Anneler Günü’nde annesiyle mutlu anını ölümsüzleştirerek fotoğraf çektirip paylaşanlar için sosyal medyada bir yarışma düzenliyor. “Annemle Mutlu Bir An” adı altında düzenlenen yarışma, anneler ile mutlu anların fotoğraflanıp, paylaşılmasını içeriyor. Yarışmaya katılanlar arasından seçilecek kişiler, hem anneleriyle en mutlu anlarını paylaşarak ölümsüzleştirecek hem de el yapımı özel dekorasyonlu bir fincan seti kazanma şansını yakalayacaklar.

Muratbey’in düzenlediği yarışma 6 Mayıs Cuma günü başlayacak. Katılımcıların bunun için yapması gereken tek şey ise, "Annemle Mutlu Bir An” temalı fotoğraflarını Facebook.com/MuratbeyPeynir sayfasından ya da instagram hesaplarından #AnnemleMutluBirAn ve #MuratbeyPeynir etiketleriyle paylaşmak olacak. 6 Mayıs Cuma günü başlayıp, Anneler Gününü içine alacak şekilde devam edecek olan yarışma 10 Mayıs Salı günü sona erecek. Yarışma sonucu 27 Mayıs 2016 Cuma günü,Facebook.com/MuratbeyPeynir adresinde ilan edilecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)