BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMurat Özdemir'in paylaşımı infial yarattı----

Murat Özdemir'in paylaşımı infial yarattı

Murat Özdemir'in paylaşımı infial yarattı
17 Aralık 2018 - 22:52 www.finansgundem.com

Murat Özdemir'in eline aldığı bir papağana yaptığı işkence görüntüleri büyük tepki topladı. Olayın ardından Emniyet güçleri Özdemir'i evinde gözaltına aldı

Yemekteyiz'den kovulan, MasterChef yarışmasından da diskalifiye olan, daha sonra sosyal medya hesapları üzerinden anlamsız paylaşımlarla gündemde kalmaya çalışan Murat Özdemir Instagram hesabından skandal bir video paylaştı. Video sonrası Özdemir evinde gözaltına alındı.

Murat Özdemir'in bir papağana işkence yaptığı paylaşım sosyal medyada infial yarattı. Eline aldığı papağanın boğazını sıkarak işkence yapan Özdemir için sosyal medya kullanıcıları Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Twitter adresine çok sayıda şikayette bulundu. Sosyal medya kullanıcıları ve ünlü isimler, Özdemir'in bir an önce cezalandırılmasını talep etti.

Skandal paylaşıma jet gözaltı

Tepki çeken paylaşımın ardından Murat Özdemir Ortaköy'deki evinde gözaltına alındı. Ortaköy polis karakoluna götürülen Özdemir'e mahalleli de tepki gösterdi. Özdemir'e yöneltilen suçlamalar arasında kızını dövmek de yer aldı. İstanbul Barosu hayvan hakları biriminden avukatların da olay yerine geldiği kaydedildi. Polisin papağanı da aldığı öğrenildi.

Daha önce de bileklerini kesmişti

Televizyondaki soytarılıklarının ardından, şahsi hesaplarından yaptığı ilgi çekmeye yönelik paylaşımlarla gündemde kalmaya çalışan Özdemir, daha önce de sosyal medya üzerinden yaptığı bir canlı yayında bileklerini kesmişti.

İlk katıldığı yarışmadan da kovulmuştu

Murat Özdemir, MasterChef'ten önce katıldığı Yemekteyiz yarışmasında da sunucu Onur Büyüktopçu tarafından kovulmuştu.

Acun Ilıcalı: İnsan müsveddesi

Murat Özdemir'in bir papağana şiddet uyguladığı video ile ilgili ünlü isimlerden de tepkiler gecikmedi. Acun Ilıcalı konu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hayvanlara yapılan zulmü lanetliyorum, yüce yargının bu insan müsveddesi için gerekeni yapacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Oğuzhan18 Aralık 2018 12:46

    Emniyette bir tarafına sokulan copla poz versin. YANDIM ANAAAM bağırışı sosyal medyada ses getirir.

  • mehmet mehmet18 Aralık 2018 08:12

    bunun gibi şizofren kişilerin yaşaması uygun değil görüldüğü gibi kimseye zararı olmayan papağana bile zarar verebilecek karaktersizlikte.