BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMünih'te kanlı saldırı! OHAL ilan edildi----

Münih'te kanlı saldırı! OHAL ilan edildi

Münih'te kanlı saldırı! OHAL ilan edildi
22 Temmuz 2016 - 20:09 www.finansgundem.com

Almanya'nın Münih kentinin Moosach ilçesindeki "Olympia-Einkaufszentrum" adlı bir alışveriş merkezinde etrafa ateş açıldı.

Almanya'nın Münih kentindeki bir alışveriş merkezine düzenlenen silahlı saldırıda çok sayıda kişinin öldüğü bildirildi. Almanya saatiyle 18.00 sıralarında meydana gelen silahlı saldırının ardından saldırganların firarda olduğu belirtildi.

Reuters'ın dünya basınına son dakika haberi olarak duyurduğu bilgiye göre, akşam saatlerinde Münih'te olağanüstü hal ilan edildi.



MÜNİH POLİSİ: OLAY ÇOK KARMAŞIK

Münih polisi, sosyal paylaşım sayfasından yaptığı açıklamada, olayın çok karmaşık olduğunu ve Mosach ilçesindeki "Olympia-Einkaufszentrum" adlı alışveriş merkezindeki saldırıda çok sayıda kişinin öldüğünü duyurdu. Münih Polisi aynı zamanda, can güvenliği nedeniyle Münihlilerin evlerinden çıkmamasını istedi.

ALIŞVERİŞ MERKEZİ MÜNİH OLİMPİYATLARININ YAPILDIĞI YERE ÇOK YAKIN!
1972 Münih Olimpiyatları'nın yapıldığı yere çok yakın olan Olimpiyat alışveriş merkezinde başlayan silahlı saldırıda en az 8 kişinin öldüğü belirtiliyor. Çok sayıda kişinin de yaralandığı olayda, bilançonun ağırlaşmasından endişe ediliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)