BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMuhasebeciler yeni başkanlarını seçti----

Muhasebeciler yeni başkanlarını seçti

Muhasebeciler yeni başkanlarını seçti
31 Mayıs 2016 - 06:54 www.finansgundem.com

İstanbul Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda (İSMMMO) yeni başkan Yücel Akdemir oldu. 29 Mayıs’ta İSMMMO’nun 23. Olağan Genel Kurulu’nun ardından seçimler yapıldı

Seçimde, Yücel Akdemir liderliğindeki Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Birliği 8 bin 413 oy oranıyla birinci oldu. Farklı listelerin yarıştığı seçimler, mevcut yönetimdeki Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Birliği ile Meslekte Birlik ve Bağımsız Mali Müşavirler arasında geçti.

Seçim sonuçlarına göre, Yücel Akdemir 8 bin 413 oy, Adem Çalışkan başkanlığındaki Meslekte Birlik Grubu’na 3 bin 474 oy ve Bağımsız Mali Müşavirler Grubu’na 2 bin 747 oy çıktı. Seçim sonuçlarında Katılımcı Muhasebe Yeni Mali Müşavirler Güç Birliği Grubu 807 oy, Türkiye Mali Muhasebeciler Birliği Grubu listesi ise 135 oy aldı.

Yeni başkan Yücel Akdemir, odanın 38 bin üyesi bulunduğunu belirterek, şunları söyledi: “Meslek mensuplarımız için yoğun bir gündemin olduğu dönem. Seçime katılım yüzde 45 civarında oldu.

‘Herkesin yöneticisiyiz’

16 bin kişi oy kullandı. Biz iktidar grubu olarak tek başımıza mücade ettik. Seçim sonuçlarında yine gücümüzü koruduk. Yönetim kurulunda 6 üyemiz var. 2 üye Meslekte Birlik, bir üye de Bağımsızlardan yönetime katıldı. Meslek mensuplarımız sağduyulu davrandı ve seçmini yaptı. Umarım bu meslek saygınlığına katkı yapar. Ama artık seçimler geride kaldı. Biz herkesin yöneticisiyiz. Tüm meslektaşlarımızla odamıza katkı sunmaya hep beraber devam edeceğiz. 26 yıllık iktidar grubu olarak kaldığımız noktadan devam edeceğiz. Bir taraftan var olan projelerimiz devam ederken, yeni projelere de hız vereceğiz.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)