BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMuharrem İnce'den Tuncay Özkan'a tepki----

Muharrem İnce'den Tuncay Özkan'a tepki

Muharrem İnce'den Tuncay Özkan'a tepki
15 Aralık 2017 - 01:26 www.finansgundem.com

CHP İzmir Milletvekili Özkan'ın katıldığı TV programında, İnce'nin genel başkan adayı olmayacağını açıklamasına İnce'den tepki: Tuncay Özkan benim basın sözcüm değil

CHP'nin İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın katıldığı bir canlı yayında “Muharrem İnce Kılıçdaroğlu ile görüştü, aday olmayacak” açıklamasına CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'den cevap geldi.
Muharrem İnceden Tuncay Özkana tepki

Habertürk TV'de yayınlanan ve Kübra Par'ın sunduğu 'Açık ve Net' programına konuk olan Tuncay Özkan, Muharrem İnce'nin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla görüştüğünü belirterek Genel Başkanlığa aday olmayacağını söyledi. Muharrem İnce de Özkan'a Twitter hesabından cevap verdi:

TEPKİ GÖSTERDİ

İnce açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Henüz Kurultay süreci devam ederken, illerimizin büyük çoğunluğunda İl kongrelerimiz yapılmamış ve kurultay delegelerimiz seçilmemişken benim kararımı açıklamak Tuncay Özkan’a mı düşer? Kendisi benim basın sözcüm değildir."

ÖZÜR DİLEDİ

Özkan ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Kübra Par’a açıklamalarım yanlış anlaşılmış. @vekilince nin basın danışmanı veya sözcüsü değilim. Onun adına açıklama yapmadım. Haddim değil. Sadece daha önce basına yasıyan sözlerini tekrarladım. Adaylık kendi takdiridir. Yanlış anlaşılan sözlerimden dolayı özür dilerim" ifadeleriyle yanlış anlaşıldığını belirtti.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)