BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMuharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayıp tebrik etti----

Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayıp tebrik etti

Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayıp tebrik etti
25 Haziran 2018 - 21:38 www.finansgundem.com

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak tebrik etti. Temel Karamollaoğlu'nun da Erdoğan'ı tebrik ettiği öğrenildi

Muharrem İnce ve Temel Karamollaoğlu, 24 Haziran seçim zaferi dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak tebrik etti.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Twitter hesabından ''CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı arayarak 24 Haziran seçim sonuçlarından dolayı tebrik etti'' şeklinde paylaşım yapıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Twitter hesabından yapılan diğer paylaşımda da "Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak 24 Haziran seçim sonuçlarından dolayı tebrik etti" ifadesi kullanıldı. 

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • oktay doğaner26 Haziran 2018 09:25

    ne var bunda ya ikiside bu ülkenin insanı değil mi ince kazansaydı da erdoğan tebrik edecekti etmeliydi.İNSANİ DEĞERLERİMİZİ KAYBETMEYELİM.Diğer şeyler gelir geçer.

  • yardımcı yapsın26 Haziran 2018 08:18

    bence rte inceye yardımcılık versin. adaletle ilgili konularda muharrem ince baksın. fetö davaları.. pkk lıların davbaları v.s. hepsinde chp lilere de devletin ne zorluklar yaşadığını anlatsın.

  • Nihat26 Haziran 2018 04:10

    Şimdi Başkan buna makam falan verse el bile öper! Tabi bir müddet sonra da aynı karakter devam eder.

  • vatansever26 Haziran 2018 00:06

    Ulkenin cikari soz konusu oldugunda Ulkenin tum yetkilileri birlik olmali

  • Vatandas25 Haziran 2018 22:57

    Bu davranislar Türk milletinin özlediği ve Türkiye'yi yönetmek isteyen politikacılardan beklediği davranıştır.Meydanlarda daha gerçekçi ve dürüst olurlarsa demokrasi kazanir.Türkiye kazanır. Sayin Muharrem Ince'yi tebrik ediyorum.

  • Misafir25 Haziran 2018 21:53

    Ne güzel, olması gereken, devlet adamlığına ve centilmenliğe yakışan tutum ve davranış budur. Mızıkçı çocuklar gibi olan birde koskoca devleti yöneteceğim diyen ihtiraslı tiplerden bıkmıştık.