BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMuhammed Ali'nin mirası oğlunu yoldan çıkarttı!----

Muhammed Ali'nin mirası oğlunu yoldan çıkarttı!

Muhammed Ali'nin mirası oğlunu yoldan çıkarttı!
27 Temmuz 2016 - 17:40 www.finansgundem.com

Hayattayken Muhammed Ali ve diğer aile üyeleriyle bağlarını koparan, efsane boksörün oğlu Muhammed Ali Jr, babasının vefatından sonra da yakışıksız tutumlarına devam ediyor.

Hayattayken Muhammed Ali ve diğer aile üyeleriyle bağlarını koparan, efsane boksörün oğlu Muhammed Ali Jr, babasının vefatından sonra eşi Lonnie ve diğer 8 kardeşiyle bir araya gelmiş, Ali’nin evi Lonnie de kalırken, yaklaşık 80 milyon dolarlık servet kardeşler arasında eşit pay edilmişti.

Bu büyük serveti eline geçirir geçirmez eşi ve 2 küçük kızını terk eden Ali Jr, evden ayrılarak yaşadıkları şehir olan Chicago’nun lüks bir semtine taşındı ve kendisi için pahalı bir ev satın alıp yaşamaya başladı.

Son 10 yılda maddi güçlükler yaşayan Ali Jr ve ailesi, yemek yemek için aş evlerine ve düşkün durumdaki insanlara ücretsiz yemek dağıtılan çadırlara giderek hayatını sürdürüyordu. Bir anda büyük bir servete konan Ali Jr’ın zor durumdaki ailesini terk etmesi, kamuoyunda büyük bir tepkiye neden oldu. (Hürriyet)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)