BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMSB Uzman Erbaş alımı başvuru sonuçları açıklandı----

MSB Uzman Erbaş alımı başvuru sonuçları açıklandı

MSB Uzman Erbaş alımı başvuru sonuçları açıklandı
17 Kasım 2018 - 16:23 www.finansgundem.com

MSB uzman erbaş alımı sonuçları Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklama ile duyuruldu.

Sonuç sorgulama sayfasının erişime açılmasıyla birlikte adaylar T.C kimlik numaraları ile sonuçlara ulaşabiliyorlar. İşte Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ve detaylar
Milli Savunma Bakanlığı Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları "2018 Yılı Uzman Erbaş Temini" kapsamında 19 Kasım - 12 Aralık 2018 tarihlerinde yapılacak olan Seçim Aşaması Faaliyetleri için aday başvuruları değerlendirilmiştir. (26 ve 27 Kasım 2018 tarihlerinde sınav planlanmamıştır.)

Başvuruda bulunan adaylardan Seçim Aşaması Faaliyetlerine çağrılanlar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARA adresinde hazır bulunacaklardır.

Seçim Aşaması Faaliyetleri;

a. Evrak Kontrol, Fiziki Değerlendirme, Fiziki Yeterlilik Testi (Şınav, Mekik ve 1500m koşu), Mülakat, Uygulama Sınavları, Yüzme Sınavları (Sadece Mayın Harbi Dalgıcı tercihi olan adaylar için) ve Hastane Sevk işlemleri aşamalarından oluşmaktadır.

b. Tüm adayların sınavlara gelirken Fiziki Yeterlilik Testi için spor kıyafeti (Eşofman, spor şortu, spor fanilası, spor ayakkabısı vb.) getirmeleri gerekmektedir.

c. Mayın Harbi Dalgıcı tercihi olan adayların yüzme testi Kara Harp Okulu Komutanlığı Bakanlıklar/ANKARA adresinde yapılacaktır. Adayların yüzme testi için yanlarında mayo, terlik, bone ve havlu getirmeleri gerekmektedir.

ç. Adaylar, uygulama sınavı olan her tercih için ayrı sınava gireceklerdir.

d. Seçim aşaması faaliyetleri 1-2 gün sürebilecektir.

e. Hafta sonlarına sınav planlanmamıştır.

4. Adayların sınavlara gelirken, Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeler ile beraber e-devlet şifrelerini de getirmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU SONUCU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Adayların Fiziki Yeterlilik Testine katılabilmeleri için tek hekimden (Aile hekimi, Toplum Sağlığı Merkezi, SGK ile anlaşmalı Tıp Merkezleri ve Polikliniklerden) alınan olumlu sağlık raporu ile sınava gelmesi gerekmektedir. Bu raporu olmayan adaylar Fiziki Yeterlilik Testine katılamayacaktır.

Adayların sınavlara gelirken belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini de getirmeleri gerekmektedir. Ancak getirilen belgelerin asıllarını teslim etmemeleri önem arz etmektedir.

Cep telefonu ile sınav merkezine giriş kabul edilmemektedir.

Adayların başvuru şartlarını taşıyıp taşımadıkları, getirecekleri belgeler üzerinden kontrol edilecektir. Adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin sürecinin hangi aşamasında olursa olsun işlemleri iptal edilecektir.

Seçim aşaması faaliyetlerine gelmeden önce ilgili açıklamaları ve başvuru kılavuzunu tekrar okuyunuz ve çağrıldığınız tarihi mutlaka bir kez daha kontrol ediniz.

Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta veya telefon ile sınav tarihi tebliğ edilmeyecektir.

MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında sınavlar süresince adaylara yemek ve su ikramında bulunulacaktır.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)