BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisMondelez International Türkiye’de atama----

Mondelez International Türkiye’de atama

Mondelez International Türkiye’de atama
09 Şubat 2015 - 13:43 www.finansgundem.com

Çikolata, bisküvi, sakız ve şekerleme üreticisi Mondelez International Türkiye’de Joost Vlaanderen Genel Müdür olarak göreve başladı.

Mondelez International’ın faaliyet gösterdiği 30'dan fazla ülkede başarıyla uygulanan 'Mağaza İçi Mükemmellik Programı'nı geliştiren Joost Vlaanderen, Mondelez International Türkiye’ye Genel Müdür olarak atandı.

Joost Vlaanderen kimdir?

Kariyerine Heineken‘de başlayan Hollanda doğumlu Joost Vlaanderen, 2000 yılında Cadbury’de İhracat Müdürü olarak görev yaptı. 2002’de Cadbury ve Stimorol şirketlerinin birleşme sürecinde İsveç’te çeşitli sorumluluklar üstlenen Vlaanderen, daha sonra Hollanda’ya dönerek satış departmanında Zincir Mağazalar Müdürlüğü, Kanal Müdürlüğü ve Satış Direktörlüğü görevlerinde bulundu. 2006 yılında Cadbury Hollanda’nın Ülke Direktörü olan Vlaanderen, 2008’de sakız kategorisinde 11 ülkeden oluşan Cadbury Kuzey Avrupa Bölgesi Genel Müdürü ve Cadbury Avrupa Liderlik Ekibi’nin bir üyesi oldu. 2010 yılında Kraft Foods’un Cadbury’i satın almasının ardından İsviçre’ye yerleşen Vlaanderen, burada ‘Mağaza İçi Mükemmellik Programı’nı geliştirdi. Satış ekibinin önceliği haline gelen ‘Mağaza İçi Mükemmellik Programı’nı dünya çapında uygulamak üzere 2013 yılında Küresel Satış ekibine katılan Vlaanderen ekibiyle birlikte yoğun seyahatleriyle dünyanın farklı yerlerinde geliştirdikleri bu programı uyguladı.

Joost Vlaanderen, 1 Ocak 2015 tarihi itibarıyla Mondelez International Türkiye’nin Genel Müdürü olarak göreve başladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)