BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaMondelēz International “İstihdam artışına devam!” dedi----

Mondelēz International “İstihdam artışına devam!” dedi

Mondelēz International  “İstihdam artışına devam!” dedi
09 Şubat 2017 - 13:58 www.finansgundem.com

Mondelez International, Türkiye’de insan kaynaklarına yatırım yaparak büyüyor. 2016 yılında 100 kişilik açık pozisyonu dolduran şirket, bu yıl da işe alımları yüzde10 artırmayı hedefliyor.

Dünyanın en büyük bisküvi, şekerleme ve çikolata şirketlerinden Mondelēz International, Türkiye’nin potansiyeline olan inancıyla istihdam yaratmaya ve büyümeye devam ediyor. Dünyadaki tüm fabrikaları arasında kapasite ve fiziki açıdan en büyüğü olan Gebze Fabrikası’nda 1.200 kişiye istihdam sağlayan Mondelēz Türkiye, 2016 yılında Türkiye genel merkezinde 100 kişilik açık pozisyonu doldurdu. Bunun yarıya yakın bölümü yeni istihdamla karşılandı.

Mondelēz Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü Pınar Caymaz, 2017 yılında yeni istihdam yaratmaya devam edeceklerini belirterek, “Türkiye’nin parlak geleceğine olan inancımız tamdır. 2017’de işe alımlarımızın %10 artmasını bekliyoruz” dedi.

Mondelēz’in çalışanlarına sağladığı ortam ve imkanlarla  çalışmak için mükemmel bir işyeri yaratmayı hedeflediklerini söyleyen Caymaz, çalışanlarına doğum günlerinde izin, ayda 2 gün evden çalışma, yan hakların esnetilmesi, yaz aylarında Cuma günleri erken çıkış gibi olanaklar sunduklarını kaydetti.

Türkiye’den 20 çalışan uluslararası görevde

Mondelēz Türkiye’nin aynı zamanda bir yönetim üssü olduğunu ve çalışanlarına uluslararası kariyer fırsatları sağladığını vurgulayan Caymaz, “Mondelēz Türkiye’nin zengin yetenek havuzunu en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Bugün Türkiye’den çalışanlarımızın 20’si bölgesel ve küresel organizasyonlarda yönetici olarak sorumluluk üstleniyor” dedi.

Dünyanın en büyük bisküvi, şekerleme ve çikolata şirketi Mondelēz International, Türkiye’de de First, Falım, Kent, Olips, Jelibon ve Bonibon gibi pek çok  güçlü markaya sahip. Sakız, şeker, hediyelik ve ikramlık kategorilerinde pazar lideri şirketlerden biri olan Mondelēz, ayrıca Milka, Toblerone, Oreo ve Barni  gibi efsanevi küresel markalarıyla çikolata ve bisküvi kategorilerinde de dünyanın önde gelen şirketlerinden biri.

Şirket, sağladığı istihdama ek olarak, Gebze’de bulunan Mondelēz fabrikaları içerisinde en büyük ve en çok sayıda üretim teknolojisine sahip fabrikasında, yoğun dönemlerde artan çalışan ihtiyacını karşılamak içindönemsel işçileri işe alarak istihdama katkı sağlıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)