BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMısırlı işadamından göçmenler için öneri----

Mısırlı işadamından göçmenler için öneri

Mısırlı işadamından göçmenler için öneri
04 Eylül 2015 - 07:11 www.finansgundem.com

Mısırlı milyarder iş adamı Naguib Sawiris göçmenler için iki ülkeye öneride bulundu

İsviçre’nin Le Matin gazetesinin haberine göre Mısırlı milyarder iş adamı Naguib Sawiris İtalya veya Yunanistan’a ait bir adanın kendisine satılması ve bu adaya da göçmenleri yerleştirmesini önerdi.

İşadamının önerisi  kamu oyunda büyük yankı uyandırdı. Sawiris ayrıca bu adada iş sahaları inşa edeceğini ve istihdam yaratacağını fakat kendisine bu konuda yardımcı olunmasını istedi. Mısır’da özel bir Televizyon kanalına röportaj veren Sawiris adada alt yapının oluşturulması ve bunun içinde 10 ila 100 milyon dolara ihtiyaç duyduğunu tabii bu paranın ada fiyatından ayrı olarak düşünülmesi gerekmekte olduğunu adanın bedelini ise tamamını kendisinin ödeyeceğini belirtti.

Sawiris “Alt yapı yapıldıktan sonra, konutlar, okullar, hastaneler inşa etmek için buradaki insan gücü kullanılacaktır. Ancak bunu yapmak için Yunanistan veya İtalya’nın bu konuda ikna edilmeleri ve olurları alınmalıdır sonra da göçmenlerin orada insan gibi yaşamaları temin edilmiş olacaktır, bu projenin hayata geçirilmesi halinde bu zavallı göçmenlerin ıstıraplarına son verilirken dünya da bu kabustan kurtulmuş olacaktır” diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)