BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaMilyarderler bir günde 3 milyar dolar kaybetti----

Milyarderler bir günde 3 milyar dolar kaybetti

Milyarderler bir günde 3 milyar dolar kaybetti
14 Ağustos 2018 - 09:03 www.finansgundem.com

11 Rus milyarderin serveti bir günde 3 milyar dolar eridi

Rusya Devlet Başkanı Danışmanı Andrey Belousov’un gelirlerinin fazlasına el konulması teklif ettiği 11 Rus milyarderin servetinin bir gün içerisinde 3 milyar 100 milyon dolar azaldığı bildirildi.

Bloomberg ajansı tarafından yapılan açıklamada, Belousov’un listesinde 14 şirket bulunuyor. Listede bulunan NLMK Sahibi Vladimir Lisin 832 milyon dolar ile en çok kaybedenlerin başında geldi. Lisin’in ardından 446 milyon dolar ile Viktor Raşnikov (MMK), 444 milyon dolar ile Aleksey Mordaşov (Severstal), 381 milyon dolar ile Roman Abramoviç (Evraz) ve 290 milyon dolar ile Vladimir Potanin (Nornikel) geliyor. 

Ayrıca listede yer alan Aleksandr Abramov (Evraz) 221 milyon dolar, Leonid Mihelson (Sibur) 182 milyon dolar, Andrey Melniçenko (SUEK) 143 milyon dolar, Alişer Usmanov (Metalloinvest) 60 milyon dolar, Gennadiy Timçenko (Sibur) 55 milyon dolar ve Andrey Guryev (Fosagro) 37 milyon dolar kaybetti. 

Daha önce Belousov Devlet Başkanı’nın hükümete kimyasal sanayi ve metalurji şirketleri sayesinde bütçenin ek gelirlerinin artırılması talimatını vermesini teklif etti. Belousov, bu şirketlerin petrol ve doğalgaz sektöründen daha düşük vergiler ödediklerini belirtti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)