BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMilyarderin kardeşi iş arıyor----

Milyarderin kardeşi iş arıyor

Milyarderin kardeşi iş arıyor
24 Mart 2017 - 15:13 www.finansgundem.com

Milyarder iş adamı John Collison'un küçük kardeşi gazetecilik yapmak için Twitter'dan duyuru paylaştı

2016 Forbes Cloud 100 listesinde 4. sırada yer alan ABD'li teknoloji şirketi Stripe'in ortak kurucusu milyarder John Collison'un küçük kardeşi Tommy Collison, twitter üzerinden iş arıyor. Tommy Collison'un abisi John Collison ise kardeşinin twiter üzerinden yaptığı ilanı retweet ederek kardeşine yardımcı oluyor.

CNBC'de yer alan habere göre, Twitter'da önemli bir yeri var Tommy Collison'un iş aradığına yönelik twettinde, "Merhaba, Mayıs ayında gazetecilik eğitimimi bitiriyorum. İş arama modundayım, işe alıyorsanız veya biliyorsanız bir yerde, sohbet etmek isterim" yazdı.

ABD'de son yapılan araştırmada sosyal medyanın gücünü ortaya çıkardı. Haberde, CareerBuilder tarafından yapılan bir ankete göre, işverenlerin yaklaşık% 60'ı bugünlerde potansiyel aday bulmak için sosyal paylaşım ağını kullanıyor.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ..24 Mart 2017 18:01

    Türkiyeye gel kardeşim, rahat iş bulursun, makalende hazır. sen imza et yayınlansın, kadrolu memurd aolursun. ama önce abin gelip bi fabrika açsın :D