BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMilletvekili adayları 30 milyon TL harcayacak----

Milletvekili adayları 30 milyon TL harcayacak

Milletvekili adayları 30 milyon TL harcayacak
17 Mayıs 2018 - 10:46 www.finansgundem.com

Propaganda çalışmalarını hızlandıran milletvekili adaylarının tanıtımı için yaklaşık 30 milyon liralık matbaa harcaması yapması bekleniyor.

24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde takviminin netleşmesinin ardından siyasi partiler ve milletvekili adayları propaganda çalışmalarını hızlandırdı. Siyasilerin, seçmenler üzerinde etki bırakmak amacı ile sürdürdüğü çeşitli faaliyetlerin önemli bir kısmını matbaa ayağı oluşturuyor.

Afiş, poster, kartvizit, bayrak, kalem, anahtarlık gibi basılı materyaller ile seçmenlere kendilerini ifade etmeyi hedefleyen siyasiler matbaalarda hareketliliğe neden olurken, bu harcamalarının 50 bin lirayı bulacağı tahmin ediliyor.

Milletvekili adaylarının, seçmenlerin kararını etkilemeye çalışacağı seçim öncesi dönemde, matbu ürünlere talebin oldukça arttığını belirten bidolubaski.com’un CEO’su Ömer Atakoğlu, siyasilerin basılı ürünlere olan taleplerinin, bayrak, çakmak ve kalemde kümelendiğinin altını çizdi.

"Erken seçim takviminin açıklanmasının ardından üretimimiz oldukça yoğunlaştı. Önceki aylara oranlara aldığımız bayrak ve promosyon ürünleri siparişleri yüzde 300 arttı" diyen Atakoğlu, "Bu dönemin sonuna kadar 10 ton bayrak üretimine imza atacağımızı düşünüyoruz. Geçmiş dönem seçimlerinden edindiğimiz tecrübelere göre milletvekili adayları ortalama 50 bin TL harcıyor. Bu seçimde toplamda yaklaşık 30 milyon TL’lik matbaa harcaması bekliyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)