BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMHP’de toplu istifa----

MHP’de toplu istifa

MHP’de toplu istifa
02 Mayıs 2016 - 15:43 www.finansgundem.com

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri görevlerinden istifa etti.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısında, kendisinin ve yönetiminin istifa ettiğini ifade eden Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan, Olağanüstü Kurultay çağrısına genel merkezin kulak tıkadığını söyledi. Kongre sürecinde yaşananların parti içindeki sıkıntıları arttırdığını belirten Ulucan, “Yaşananlardan dolayı MHP teşkilatları büyük zarar görüyor. Ülkücü iradeye gönül verenler arasında ayrışma ve derin ayrıkların oluştuğunu üzülerek görüyoruz. Aynı çatı altında kader birliği yapmış insanların birbirlerine yönelik ağır suçlamaları, söylemleri, ayrıştırıcı, ötekileştirici hatta ağır bir dille suçlayıcı ifadeler kullanılması kabul edilemez. Bizim Tek arzumuz MHP’nin iktidar olması ve Türk milletinin beklentilerine ülkücü iradenin cevap vermesidir” dedi.

“BU SÜRECİN BÖYLE DEVAM ETMESİNİ İÇİMİZE SİNDİREMİYORUZ”

Ulucan, yaşanan sürecin devam etmesini içlerine sindiremediklerini belirterek, “MHP EskişehirOdunpazarı İlçe Teşkilatı olarak 2013 tarihinde genel merkezimiz ve ilçe delegelerimizin takdiri ile göreve geldik. Göreve geldiğimiz günden bu yana durmadan teşkilatımızın güçlenmesi için çalıştık. Ancak kurultay sürecinde oluşan bu ortamın MHP camiasına, teşkilatımıza kardeş mensuplarına ağır yara verdiği kanaatine vardık. Dolayısıyla ben ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım görevlerimizden istifa ediyoruz” şeklinde konuştu.

MHP’de toplu istifa

“GENEL MERKEZ KURULTAY İÇİN ADIM ATMALIDIR”

Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye seslenen Serdar Ulucan, konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Genel Merkez bir an önce kurultay konusunda adım atmalıdır. Ortay çıkan ülkücü irade talebine cevap verilmesi gerektiğini söylüyoruz. MHP biran önce kurultay yapmalıdır. MHP bu yıpratıcı ortamdan uzaklaşmalıdır. İstifamızın genel merkezin kurultay taleplerine cevap vermesi için bir çağrı olarak yorumlanmasını istiyoruz. MHP bu ülkenin her zaman sigortası olmuştur.”

MHP'li muhafliflerden tedbir kararına tepki

 

MHP kongresi için mahkemeden flaş karar!

 

MHP Bolu İl teşkilatında isyan!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)