BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeydanlarda demokrasi nöbeti sürüyor----

Meydanlarda demokrasi nöbeti sürüyor

Meydanlarda demokrasi nöbeti sürüyor
25 Temmuz 2016 - 22:56 www.finansgundem.com

Türkiye'de başta İstanbul'da ve İzmir olmak üzere meydanlar demokrasiye sahip çıkan vatandaşlarla doldu. Yüzbinlerce kalabalık meydanlarda demokrasi nöbeti tutuyor.

Hükümete karşı darbe girişiminde bulunan FETÖ mensubu askerler, dün geceden beri vatandaşı ve devlet kurumların alçakça hedef alan eylemler gerçekleştirdi. İhanete tepki gösteren milyonlarca vatandaş Taksim Meydanı'nda toplandı.

FETÖ'cü askerlerin darbe girişimi vatansever polis, asker ve sokaklara dökülen milyonlarca halkın dik duruşu ile püskürtülse de tehlike henüz geçmiş değil. Özellikle Gölcük Donanma Komutanlığı, Malatya 7 Ana Jet Üssü Komutanlığı ve 2. Ordu'daki FETÖ'cüler henüz tam olarak tasfiye edilmedi. Her an yeni bir kalkışma söz konusu ve Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık kaynakları vatandaşların sokakları terk etmemesi gerektiğini söylüyor.

Sivil Toplum Kuruluşları da, darbecilere tepkilerin dile getirilmesi için vatandaşı Taksim Meydanı'na davet etti.

Taksim'de buluşma için çağrıda bulunan toplum kuruluşları arasında İHH, ÖNDER, İlim Yayma Vakfı ve TÜRGEV bulunuyor.

STK'lardan yapılan davetin ardından, milyonlarca vatandaş Taksim Meydanı'nı doldurdu. Darbecilere lanetler yağdıran vatandaş, demokrasiye sahip çıktı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)