BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMetin Şentürk mahkemelik oldu----

Metin Şentürk mahkemelik oldu

Metin Şentürk mahkemelik oldu
26 Nisan 2015 - 10:08 www.finansgundem.com

‘Görmezden gelme’ sloganıyla seçim çalışmalarına başlayan şarkıcı Metin Şentürk boşandığı eşi Fulya Kalkavan yine mahkemelik oldu

İddiaya göre Şentürk eski eşine yoksulluk nafakalarını ödemedi. Fulya Kalkavan yaklaşık 200 bin TL’yi geçen nafaka tutarını alabilmek için hukuki işlemlere başladı.

Vatan'ın haberine göre, ünlü şarkıcının Sarıyer’deki lüks malikanesine, sürekli kullandığı Volkswagen marka VIP minibüsü ile Fiat Fiorino marka aracına haciz koydurdu. Ancak mahkeme nafaka tutarının üzerinde haciz yapıldığı gerekçesiyle araçlar üzerindeki haczi tedbiren kaldırdı.

Eski eşinin nafaka ödememekte ısrarlı olduğunu belirten Fulya Kalkavan avukatı aracılığıyla, İstanbul İcra Ceza Mahkemesi’ne Metin Şentürk’e 3 aya kadar zorlama hapis cezası verilmesi için şikayet etti. Mahkeme ‘Görmezden gelme’ sloganıyla seçim kampanyası başlatan İstanbul 2. Bölge bağımsız milletvekili adayı Metin Şentürk’e 3 aya kadar tazyik(zorlama) hapis cezası verebilir ya da şikayeti reddedebilir. Zorlama hapsi verilmesi durumunda borç ödendiğinde borçlu tahliye ediliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)