BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den sıcaklık artışı uyarısı----

Meteoroloji'den sıcaklık artışı uyarısı

Meteoroloji'den sıcaklık artışı uyarısı
23 Nisan 2018 - 09:08 www.finansgundem.com

Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı geldi. Hava sıcaklıklarının tüm yurt genelinde artması bekleniyor. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere hava sıcaklıkları önemli derece de artacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre hava sıcaklıkları tüm yurt genelinde artış gösterecek. Sıcaklıklar bazı bölgelerde 10 dereceye kadar artış gösterecek. 

Hava Sıcaklıkları Hissedilir Derecede Artacak!

Karadeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı sistemin yurdumuzu terketmesiyle beraber, hava sıcaklıklarının bugünden itibaren ülkemiz genelinde artarak, önümüzdeki hafta boyunca mevsim normallerinin yer yer 5 ila 10 derece üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.

Yurdun büyük bir bölümünün yağışsız geçeceği tahmin edilen yeni haftada hava sıcaklıklarının; Ankara’da 27, İstanbul’da 26, İzmir’de 30, Antalya’da 27, Samsun ve Erzurum’da 20 , Diyarbakır’da 28 derecelere ulaşması bekleniyor.

Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Amasya, Tokat ve Sivas çevreleri ile Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu ve Giresun’un iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)