BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteorolojiden sağanak yağış uyarısı----

Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı

Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı
22 Mayıs 2017 - 19:55 www.finansgundem.com

Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt'ta yarın sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış ve Antalya, Isparta ve Burdur'un bazı bölgelerinde ise ilerleyen saatlerde kuvvetli yağış bekleniyor

Trabzon Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yarın yurdun doğu bölgelerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt'ta kuvvetli olacağının tahmin edildiği belirtildi.

Açıklamada, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği kaydedildi.

Batı Akdeniz için meteorolojik uyarı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada da Batı Akdeniz bölgesinde devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak, ilerleyen saatlerde kuvvetli olacağı belirtildi.

Açıklamada, yağışların gece saatlerinde kadar Antalya çevreleri, Isparta'nın güney ve Burdur'un doğu ilçelerinde kuvvetli şekilde yağacağı kaydedildi. Batı Akdeniz'de rüzgarın ise orta kuvvette eseceği vurgulandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)