BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den kar yağışı uyarısı! ----

Meteoroloji'den kar yağışı uyarısı!

Meteoroloji'den kar yağışı uyarısı!
21 Şubat 2018 - 11:41 www.finansgundem.com

Bu sene kendini gösteremeyen kış adım adım geride kalırken önümüzdeki günlerde kısa süreliğine yurda tekrar soğuk günler yaşatacak. Hava durumu verilerine göre hafta sonu yurdun bazı bölgelerinde kar yağışı görülecek.

Bir ısınıp bir soğuyan kış havası, hava durumu tahminlerinin şaşmasına neden oldu. Hafta başında sıcak bir hafta geçeceğine dair veriler paylaşan Meteoroloji Genel Müdürlüğü ilerleyen günlerde tahminleri değiştirdi. Meteoroloji’den gelen son dakika verilerine göre bugünden itibaren yer yer etkili olacak yağışlarla beraber hafta sonu sıcaklıklar hızla düşecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ: Yağışların; Muğla’nın Marmaris ve Datça ilçelerinde yer yer kuvvetli sağanak şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

HAFTA SONU KAR GELİYOR! PEKİ İSTANBUL’A KAR YAĞACAK MI?

Hafta sonuna doğru adım adım soğuyan havayla birlikte yurdun batı kesiminde yağışlar da etkili olacak. Pazar günü ise sıcaklıklarda ciddi bir düşüş meydana gelecek ve Anadolu’nun iç ve yüksek kesimleriyle, Trakya’da kar yağışı görülecek. Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da etkili olacak kar yağışı İstanbul’un çok yakınlarına kadar gelecek ancak 5-6 derece civarında olması beklenen sıcaklıklar sebebiyle kar yağışı yine İstanbul’u teyet geçebilir.

GÜNÜN HAVA DURUMU DETAYLARI

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, kuzeybatı kesimlerde mevsim normalleri civarında diğer yerlerde mevsim normallerin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle güney yönlerden, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinden sonra aralıklı hafif yağmurlu 12
İstanbul: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 11
İzmir: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 15
Adana: Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 18
Antalya: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 18
Samsun: Çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde aralıklı yağmurlu 10
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 12
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu 2
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu 13

DENİZLERDE HAVA

Batı Karadeniz’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Çok bulutlu, Batı Karadeniz’in batısı hafif yağmurlu; Rüzgâr: Batı Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/sa), öğle saatlerinden sonra 4 ila 6 (30-50 km/sa); Doğu Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), batısında 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Batı Karadeniz’de 1,5 ila 2,5m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Çok bulutlu, zamanla hafif yağmurlu; Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi.

EGE
Hava Durumu: Çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgâr: Kuzey Ege’de doğu ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), Orta Ege’de güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Güney Ege’de güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Kuzey Ege’nin kuzeyinde 1,5 ila 2,5m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ
Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de doğu ve güneydoğu, Doğu Akdeniz’de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)