BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den 4 il için kritik uyarı!----

Meteoroloji'den 4 il için kritik uyarı!

Meteoroloji'den 4 il için kritik uyarı!
19 Mart 2018 - 14:31 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, gece saatlerinden itibaren İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yaptı

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Marmara  Bölgesi'nin doğusunda gece saatlerinden itibaren etkisini artırmaya başlayacak  güney ve güneybatılı (lodos) yönlerden rüzgarın, yarın akşam saatlerine kadar  İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova'da, kuvvetli ve zaman zaman fırtına şeklinde  eseceği belirtildi. 

Açıklamada, saatteki hızı 50-70 kilometre olması beklenen fırtına  nedeniyle vatandaşların ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direklerin  devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı  dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zeki20 Mart 2018 01:08

    Bazen tutmuyor bu tahminler,geçen hafta da telefona böyle bir uyarı geldi,ne yağmur yağdı ne de rüzgar esti....İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.