BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı----

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
25 Kasım 2015 - 10:30 www.finansgundem.com

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü, Orta Akdeniz üzerinden gelecek yağışlı sistemin Kıyı Ege'de hafta sonuna kadar etkili olmasının beklendiği bildirildi

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan hava tahmin bilgilerine göre, akşam saatlerinde bölge genelinde kıyı kesimlerden başlamak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek. Yağışlar, gece saatlerinde bölgenin kıyı hattında kuvvetini arttıracak.

Yağışlar İzmir, Aydın, Manisa'nın merkez ve batı ilçeleri, Balıkesir'in batı kıyı ilçeleri ile Çanakkale'nin güney ilçelerinde çok kuvvetli gök gürültülü olacak. Pazar gününe kadar aralıklarla etkili olacak yağış nedeniyle metrekareye düşen toplam yağış miktarı 100 kilogramı geçecek.

Ege Denizi'nde fırtına bekleniyor

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar güney ve güney batı yönünde kuvvetli, kısa süreli fırtına şeklinde esecek. Ege Denizi'nde fırtınanın etkili olması bekleniyor.

Kuvvetli ve çok kuvvetli sağanak nedeniyle meydana gelebilecek sel, su baskını, taşkın riskine karşı tedbirli olunması istendi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)