BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji uyardı: Hafta sonu kar geliyor----

Meteoroloji uyardı: Hafta sonu kar geliyor

Meteoroloji uyardı: Hafta sonu kar geliyor
06 Mart 2015 - 20:40 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girmesinin beklendiğini duyurdu.

Pazar günü sıcaklıkların düşmesi ile birlikte özellikle Trakya'da Kırklareli çevresinde ve Bursa'nın yüksek yerlerinde karla karışık yağmurun görülmesi bekleniyor. Çarşamba gününden itibaren ise soğuk ve karlı hava dalgası yurdun büyük bir bölümünde etkili olacak. İç Anadolu, Orta Karadeniz, Doğu Anadolu bölgelerinde karla karışık yağmur görülecek, sıcaklık değerleri ise hissedilir derecede düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün yurt genelinde hava sıcaklığının 3 ila 8 derece artmasının beklendiğini bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeybatı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Trakya ile Çanakkale'nin batı ilçelerinin yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının, yurt genelinde 3 ile 8 derece artması bekleniyor. Rüzgarın ise kuzey ve doğu kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, güneybatı bölgelerde güney yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Kıyı Ege'de kuvvetli olarak esmesi öngörülüyor.

BUZLANMA VE SİS UYARISI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sabah ve gece saatlerinde yurdun, iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesinin beklendiğini belirtirken, yaşanabilecek görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)