BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji İstanbul için saat verdi!----

Meteoroloji İstanbul için saat verdi!

Meteoroloji İstanbul için saat verdi!
27 Eylül 2016 - 10:45 www.finansgundem.com

İstanbul'un kuzey ilçelerinde yerel olmak üzere kuvvetli yağışlar bekleniyor

Öğle saatlerine doğru yağışlar şehir merkezine doğru ilerleyecek. Akşam saatlerinde aralıklarla devam etmesi bekleniyor. Yağışların gece İstanbul'dan ayrılması tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, kuzey ilçeleri başta olmak üzere İstanbul ile Tekirdağ ve Kırklareli'nin kuzey kıyı ilçelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı ise 21-22 derece civarında seyrediyor. Yağışla birlikte rüzgar etkisini kaybedecek. Yağışın iş çıkışı saatlerinde de etkili olması bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroyoji'den yapılan açıklamada şöyle denildi: "Yağışların kuzey ilçeleri başta olmak üzere İstanbul ile Tekirdağ ve Kırklareli'nin kuzey kıyı ilçelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli (21-50 mm) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını ve ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)