BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji bu bölgelere uyardı!----

Meteoroloji bu bölgelere uyardı!

Meteoroloji bu bölgelere uyardı!
30 Ekim 2014 - 08:56 www.finansgundem.com

Son bir haftadır ülkemizi etkisi altına alan sağanak yağış ve şiddetli fırtına yeni haftada da etkisini devam ettirecek

Son bir haftadır etkisini artıran yağış ve şiddetli fırtına bu geceden itibaren tekrar yurdu etkisi altına alacak. Meteoroloji uyardı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Trabzon ve Diyarbakır çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; İstanbul, Bursa, Bilecik, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Adana, Osmaniye, Düzce ile Kırklareli, Zonguldak ve Hatay'ın kıyıları, Tekirdağ ve Çanakkale'nin doğu, Balıkesir'in kuzey çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Sabah saatlerinde İç Anadolu ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis etkili olacak.

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile akşam saatlerinden itibaren bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinden itibaren Çanakkale'nin iç kesimleri, Bursa ve Balıkesir'in kuzey kesimleri, Yalova ve Bilecik çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin kuzeyi ile Çanakkale çevrelerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

EGE: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, kıyı kesimleri ile zamanla bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, Burdur çevreleri ile öğle saatlerinden sonra bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri ve Sivas çevreleri ile akşam saatlerinden itibaren Ankara, Kırıkkale ve Kırşehir çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer sis olayı bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Bolu ve Düzce çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Bartın çevrelerinde sis olayı bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzincan, Tunceli, Malatya ve Erzurum çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla batısının parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Adıyaman çevreleri ile zamanla G.Antep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)