BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMetal Yapı Konut Doğa Okulları ile eğitimde iddialı----

Metal Yapı Konut Doğa Okulları ile eğitimde iddialı

Metal Yapı Konut Doğa Okulları ile eğitimde iddialı
16 Ocak 2017 - 07:23 www.finansgundem.com

Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali: Doğa Okulları 104 kampüsünde 70 bin öğrencisiyle Türkiye’nin en büyük okullar grubu. Hedefimiz minimum 100 bin öğrenci.

Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali,  eğitim sektöründe 2016 yılının en büyük satın almasını gerçekleştirdiklerini belirterek, Doğa Okulları’nın 104 kampüsünde 70 bin öğrencisiyle Türkiye’nin en büyük okullar grubu ve eğitimde marka bilinirliği en yüksek kurum olduğunu vurguladı.

Ömer Saçaklıoğlu tarafından 1980 yılında kurulan Metal Yapı Konut’un, bünyesinde inşaat, akaryakıt, enerji, gıda, perakende, AVM işletmeciliği ve otelcilik sektörlerinde 20 aktif şirketi barındırdığını anlatan Karali, İstanbul’un en önemli merkez lokasyonlarında bugüne kadar bitmiş toplam 17 projeleri,  inşaatı devam eden 7 projeleri bulunduğunu kaydetti.

36 yıldır gayrimenkul, ofis ve AVM projeleri ile tanındıklarını belirten Karali, “İstanbul Tower 205, Blue Lake İstanbul, Koru Florya, Aqua Florya AVM, Kemerlife 21, Arketip, Countrylife ve İstanbul Akvaryum, Ispartakule, Historia AVM gibi pek çok prestijli proje gerçekleştirdik” dedi.

Karali, inşaat sektöründe kalite standardını belirleyen ve sadece bugün değil, her zaman liderliği hedefleyen Metal Yapı Konut’un vergi ödülleri, mimari ödüller ve çeşitli kurum ödülleri gibi sayısız ödülleri bulunduğunu dile getirdi.

“Doğa, yüksek eğitim standartlarıyla Türkiye’de önemli bir marka”

2016 Ağustos’unda gerçekleştirdikleri satın almayla faaliyet gösterdikleri sektörlere eğitimi de eklediklerini anlatan Karali, “Doğa Okulları yüksek eğitim standartlarıyla Türkiye’nin önemli bir markası. Minimum 100 bin öğrenci hedefliyoruz. Bu büyümeyle beraber üniversite kurma adımlarıyla anaokulundan üniversiteye kadarki tüm eğitim süreçlerinde Doğa olarak yer alacağız” diye konuştu.

Karali,  öğrenciler ve onların velileriyle birlikte yüz binlerce kişilik dev bir aileyi bünyelerine kattıklarının bilincinde olduklarını belirterek,  temel amaçlarının Doğa Okulları’nın herkesçe bilinen eğitim kalitesini daha da yukarılara taşımak olduğunu söyledi.

İngiltere ve Ukrayna’ya okullar zinciri 

Yatırımlarını Türkiye ile sınırlamayacaklarının altını çizen Akın Karali, “KKTC’de okul sayımızı 2’den 3’e çıkaracağız. KKTC’de ayrıca bir üniversite için yatırımlarımızı da sürdürüyoruz.  İngiltere’de ve Ukrayna’da ise kısa vadede okullar zinciri kurma projemiz var” dedi.


 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)