BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMesut Yılmaz ve eşi uçaktan indi, acı haberi öğrendi----

Mesut Yılmaz ve eşi uçaktan indi, acı haberi öğrendi

Mesut Yılmaz ve eşi uçaktan indi, acı haberi öğrendi
16 Aralık 2017 - 19:37 www.finansgundem.com

İş adamı Albayrak, Yavuz Yılmaz'ın ölümüyle ilgili "Sabah bu olay olduğunda Mesut Bey ve Berna Hanım ABD'den gelen uçaktaydı. Haberleri yok" dedi. Yılmaz çiftini taşıyan uçak İstanbul'a indi, acı haber verildi

İş adamı Abdurrahim Albayrak, bu sabah vefat eden Mehmet Yavuz Yılmaz'ın cenazesinin getirildiği Adli Tıp Kurumunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Albayrak, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz ve eşinin oğullarının vefatından haberleri olmadığını belirterek, "Sabah bu olay olduğunda uçaktaydılar. Şu anda haberleri yok." dedi.

Yılmaz'ın vefatı sebebiyle üzüntü ve acılarının büyük olduğunu ifade eden Albayrak, şunları kaydetti:

"Ne Mesut Bey'in ne de Berna Hanım'ın olaydan haberi yok. Çünkü Amerika'ya bir tedavi için gitmişlerdi ve normal gelişleri bu akşamdı. Sabah bu olay olduğunda uçaktaydılar. Şu anda haberleri yok. Biz de birazdan çıkıp uçaktan beyefendiyi alacağız. Uçakta internet de kapatıldı, kimse bilgi vermesin diye onlara. Nasıl söyleyeceğiz, nasıl yapacağız Allah bilir. Ne söylenir bilemiyorum, acımız çok büyük. Cenazenin günü, camisi de belli değil şu anda. Bu konuda Mesut Bey ve aile bir şey söylemedikten sonra bir şey söylememiz yersiz olur."

"NASIL OLDUĞUNU BİLMİYORUZ"

Albayrak, gazetecilerin "Gelen bilgiler intihar olduğu yönünde. Siz kendisini tanıyordunuz, bir sorunu var mıydı?" sorusuna "Anlık bir şey, nasıl olduğunu bilemiyoruz. Bir Allah şahit başka kimse yok. Böyle bir ölümü Allah kimsenin başına vermesin. Sabah sayın savcı geldi. Savcı ile Beykoz Devlet Hastanesi'ne gittik, oradan Adli Tıp'a geldik. Buradan da cenazenin yıkanması için Zincirlikuyu'ya gideceğiz." şeklinde cevap verdi.

Albayrak'ın açıklamasının ardından Yılmaz'ın naaşı cenaze işlemleri için Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Zincirlikuyu Mezarlığına götürüldü.

YAVUZ YILMAZ PAZARTESİ GÜNÜ TOPRAĞA VERİLECEK

Yavuz Yılmaz'ın pazartesi günü toprağa verileceği öğrenildi. Yavuz Yılmaz, Marmara İlahiyat Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

MESUT VE BERNA YILMAZ'A YAVUZ YILMAZ'IN ÖLÜM HABERİ VERİLDİ

Durumdan habersiz olan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz ise akşam saatlerinde ABD’den Türkiye’ye döndü. Türk Hava Yolları’nın Los Angeles’tan kalkan tarifeli uçağıyla saat 19.30’da Atatürk Havalimanı’na gelen Mesut Yılmaz ve eşini yakınları karşıladı. Turgut Yılmaz ve Abdurrahim Albayrak, Yılmaz çiftini havalimanında karşılayanlar arasındaydı.

Yılmazlar’ı almak için özel bir araç uçağın yanına kadar yanaştı. Mesut Yılmaz’ın gazetecileri görmemesi ve diğer yolcularla karşılaşmaması için çıkışı, VIP veya CIP salonlarından yapılmadı. Yılmaz çifti THY teknik bölümünün bulunduğu B kapısından çıkış yaptı ve oğulları Yavuz Yılmaz'ın cenazesinin kaldırıldığı Gayrettepe'deki özel bir hastaneye geldi. Yılmaz çifti beraberindekilerle birlikte hastaneye girdi. Yılmaz çiftine yatıştırıcı iğne yapıldı.

MESUT YILMAZ HASTANEDE YAKLAŞIK 45 DAKİKA KALDI

Hastanede yaklaşık 45 dakika kalan Yılmaz, saat 21.00 sıralarında  hastaneden çıktı. Yılmaz'a çıkışta, aralarında kardeşi Turgut Yılmaz, Abdürrahim  Albayrak, Fatih Terim, Sadri Şener ve Ahmet Nazif Zorlu'nun da bulunduğu aile  yakınları eşlik etti. Bu arada Berna Yılmaz'ın hastanede kaldığı öğrenildi.

Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz evinde ölü bulundu

Beykoz Başsavcılığı soruşturma başlattı

Otopsiden detaylar! Babasına hediye edilen silah...

Erdoğan'dan Mesut Yılmaz'a taziye telefonu

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)