BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMessi yoksa Arda var!----

Messi yoksa Arda var!

Messi yoksa Arda var!
24 Eylül 2016 - 22:25 www.finansgundem.com

İspanya Ligi'nde Barcelona Sporting Gijon'u deplasmanda 5 golle geçerken, milli oyuncumuz Arda Turan karşılaşmayı 1 asist bir de golle tamamladı.

Atletico Madrid'le hafta içinde oynadığı maçtan 1-1 berabere ayrılan Barcelona, 6. hafta maçında Sporting Gijon'u deplasmanda 5-0'la geçti. Lionel Messi'nin sakatlığı nedeniyle forma giymediği karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Arda Turan, 29. dakikada Luis Suarez'in golünün asistini yaptı. 3 dakika sonra, karşılaşmayı hat-trick'le tamamlayacak Neymar'ın ilk golü geldi ve Barcelona ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

74'te ev sahibi ekipte Alberto Lora 2. sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalırken, 81'de Neymar'ın 2, Barcelona'nın 3. goülü geldi. 85'te ise Arda Turan sahneye çıktı. Sergi Roberto'nun asistini kafayla ağlarla buluşturan milli oyuncumuz farkı 4'e çıkardı. Maçta son sözü Neymar söyledi. Brezilyalı, Denis Suarez'in asistinde ağları bir kez daha havalandırdı hem hat-trick'ini tamamladı, hem de maçın skorunu ilan etti; Sporting Gijon: 0 - Barcelona: 5.

Bu galibiyetle Barcelona puanını 13 yaptı, Gijon ise 7 puanda kaldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)