BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiMesleğinize göre geliriniz ne kadar olmalı?----

Mesleğinize göre geliriniz ne kadar olmalı?

Mesleğinize göre
geliriniz ne kadar olmalı?
24 Kasım 2015 - 12:03 www.finansgundem.com

TÜİK, mahkemelerin talep ettiği, mesleklere göre kazanç ve ücret bilgilerini içeren “Kazanç Bilgisi Sorgulama” uygulamasını kullanıma soktu.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kazanç yapısı araştırması sonuçlarından üretilen "Kazanç Bilgisi Sorgulama" uygulamasını kullanıma sundu. 
TÜİK'ten yapılan duyuruya göre, kazanç yapısı araştırması sonuçlarından üretilen meslek ayrıntısında aylık/yıllık ortalama brüt ücret/kazanç talepleri için sorgulama yapılarak barkodlu resmi belge üretilmesine olanak sağlayan "Kazanç Bilgisi Sorgulama" uygulaması erişime açıldı. 
Bu uygulama ile özellikle İş Mahkemelerinde görülen davalarda kullanılmak üzere TÜİK'ten yoğun olarak talep edilen mesleklere göre kazanç ve ücret bilgilerinin elektronik olarak çok kısa sürede ve herhangi bir yazışma sürecine gerek olmadan elde edilmesi mümkün olacak. 
TÜİK'in internet ana sayfası üzerinden erişilen uygulamaya ayrıca "https://biruni.tuik.gov.tr/medas/kbs.zul" bağlantısından da erişim sağlanabilecek.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)