BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMerkel'den 'Nazi' açıklaması----

Merkel'den 'Nazi' açıklaması

Merkel'den 'Nazi' açıklaması
20 Mart 2017 - 15:49 www.finansgundem.com

Almanya Başbakanı Angela Merkel, 'Nazi' eleştirilerine yanıt verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya Başbakanı Angela Merkel'e yönelik 'Nazi' eleştirisinin Berlin'deki yankıları sürüyor. Reuters'ın haberine göre, Merkel'den "Türk liderlerin Nazi kıyaslamaları son bulmalı" açıklaması geldi.

Merkel'den önce de Alman hükümet sözcüsü, konuya ilişkin açıklamada bulunmuştu. "Nazi karşılaştırması hiçbir şekilde kabul edilemez" diyen sözcü Ulrike Demmer, ilişkilere kalıcı zararın önüne geçilmesinin de Türkiye'ye bağlı olduğunu savundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı, "Sen de şu anda Nazi uygulamasını yapıyorsun. Kime? Almanya'daki benim Türk kardeşlerime veya oraya giden bakan kardeşlerime, milletvekili kardeşlerime" açıklamasına daha önce de Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'den ve muhalefet lideri Martin Schulz'dan tepki gelmişti.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mücâhid bin Cebr20 Mart 2017 17:02

    Almanyada yaşayan bütün müslüman kardeşlerimizi Türkiyeye geri çekelim. Almanya 100 yıl geriye gidecektir. Ve bunun akabinde Avrupa birliğini de çökertebiliriz. Gerisini Nazi Almanyası düşünsün.

  • Yakup20 Mart 2017 15:58

    Nazilik yapmayın da benzetme yapılmasın o zaman, sizi terör seviciler sizi...