BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeral Akşener'den bomba açıklamalar----

Meral Akşener'den bomba açıklamalar

Meral Akşener'den bomba açıklamalar
24 Mayıs 2016 - 22:29 www.finansgundem.com

Habertürk TV'de Fatih Altay'ın Teke Tek programına konuk olan MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor.

Akşener'in konuşmalarından satır başları şöyle:

Kararın bugün açıklanacağını beklemiyordum. MHP'liler seçimde HDP'nin gerisine düşmeyi sindirememiştir. Biz büyük kurultayın MHP'nin iç işi olduğunu düşünmüştük.

Yapılan kamuoyu araştırmalarında yüzde 25 oy oranı çıkıyor. İzmirliler, hiçbir sıfatım olmamasına rağmen Gündoğdu Meydanı'nı doldurdular. Ben seçim çalışması yapıyor gibi dolaşıyorum.

AKP'lilerin en büyük özellikleri anket yaptırmalarıdır.

Adalet Bakanı'nın bizatihi müdahale ettiği adaletsizlik yaşadık. Gemerek ve Tosya kararlarıyla ilgili zaten bir hukuksuzluk var. İcra müdürünün kararıyla kongremiz iptal edilmiş oldu. Önceden parasının ödendiği bütün otellere, Ankara Emniyet Müdürlüğü Valiliğin emriyle delegelerin otelde kalmasına müsaade etmeyeceksiniz denildi. 10 bin kişiden fazla insan ve 728 delege. Karşımızda bulunan polislere kötü bir slogan atılmadı. Büyük bir olgunluk içinde o kalabalık dağıldı. Biz ülkücülere demokratik bir hak arayışını gösterdik ve umut olduk.

Biz kongre yapmaya çalışırken AK Parti'nin kendi iç işi olmuşuz.

Herkesin bildiği bir şey vardır ki Meral Akşener sözünde durur. Kongreye nasıl gidileceğini konuştuk, nasıl dönüleceğini konuşmadık. Karar verilmiş olsaydı, uyardım. Aslında sabaha kadar kalacaktım, fakat bir grup geldi, 'uzatmayalım, yeter' dedi.

'Cemaat desteği' iddiaları hakkında, 2012'de Koray Aydın'a denildiği gibi bana da aynısı deniliyor. Şimdi 'paralel' oldu biliyorsunuz. Bir numaralı koltuğa aday olursanız her türlü suçlama olur. Bizlere paralel diyenlerin kendisi yamuk. 'İllerde cemaat destek veriyor' sözü daha incitici. Hiçbir aday arkadaş hakkında incitici tek bir kelime söylemedim. Nezaket ve saygı diline o kadar dikkat ettim. Türkiye, saygısız siyasetçilerin hegomonyasına girdi. Türkiye'nin adalete ihtiyacı var. Bunun içinde nezaket ve saygı diline ihtiyaç var.

Çok iri yarı söz söylendiğinde ileride, yol, su ve elektrik olarak dönecektir.

Ben AKP'nin ilk kuruluş yıllarında olumsuzlukları gördüm ve döndüm. Eğer kalıp devam etseydim çok önemli makamlarda olurdum. 7 Haziran'dan sonra AKP bana bakanlık teklif etti. Kabul etseydim şimdi Tuğrul Türkeş'in bulunduğu koltukta olabilirdim. MHP, Türkiye'de iktidar olma potansiyeline sahiptir.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kılıçdaroğlu beni çatı aday olarak düşünmüş, Bahçeli bu teklifi reddedip Ekmeleddin İhsanoğlu'nu öne sürmüştü. Bahçeli bunun cevabını vermelidir. Genel Merkezimizde iktidar olmakla ilgili bir sorun var. Biz koltuk meraklısıyız, milletimizin desteğiyle başbakanlığı da Bakanlar Kurulu'nu da istiyoruz. Biz haddimizi bilmiyoruz ve her şeye talibiz. Kalbi kırılmış ülkücülerin umudu olarak biz her şeyin talibiyiz.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SİYASET SAHNESİNDEN SİLİNENLER25 Mayıs 2016 11:33

    ABDÜLLATİF ŞENER,ERKAN MUMCU,MESUT YILMAZ,İSMAİLCEM,MEHMET AĞAR,YALIM EREZ GİBİ SENDE SİYASET SAHNESİNDEN SİLİNECEN ANLAŞILAN.ŞİMDİ BUNLARI KİMSE HATIRLAMIYOR.SENİ DE HATIRLAMAYACAKLAR.ÖNCEDEN SESİN ÇIKMAZKEN SANKİ BİRYERLERDEN EMİR ALMIŞ GİBİ PARTİDE MUHALEFET ETMEYE BAŞLADIN.O BİRİLERİNE GÜVENİYORSAN GÜVENDİĞİN YERLERE KAR YAĞAR.ATALARIMIZIN BU SÖZÜNÜ HİÇ BİR ZAMAN UNUTMA.

  • kralll25 Mayıs 2016 10:05

    tek başına başkanla olmaz diyor daha başından geleyim koltukta yıllarca bahceli gibi işkal edeceğim diyor. Akp deki hoşgörü birtanenizde bile yok.

  • BURSALI25 Mayıs 2016 09:13

    SEN BAKAN OLSAN NE OLUR, SENİN GİBİ 80 MİLYON VAR

  • ali han25 Mayıs 2016 03:01

    akp ye katılmadın ablalara katıldın

  • vatansever25 Mayıs 2016 01:50

    TC nin basina ikinci bir tansu cileler

  • BAŞKENTLİ25 Mayıs 2016 00:00

    MHP Yİ ZAYIFLATMAK HATTA BÖLMEK ÜLKÜCÜ OYLARINI ALMAK İÇİN BAKANLIK TEKLİF ET SONRA RAKİP GÖR PARALEL İLAN ET AKP NİN OYUNUNA OYUN YETMEZ . ÜLKÜCÜ HAKARET ENGELLENEMEZ. TÜRKİYENİN UMUDU MHP

  • ERKEK24 Mayıs 2016 23:06

    Ablacımmm, FETO ve kocana attığın fırça sana benim bile sevgimi yıktı geeeeç bunları iyi ki AKP senin gibileri içine katmamış

  • vatansever24 Mayıs 2016 22:56

    eeeeeesimdiide mhp hdp nin arkasinda kaldi diye dert yan ,sonu olarK Ydiginiz nanenin sonucu

  • vatansever24 Mayıs 2016 22:54

    eeeeee chple birlik olup hdp nin meclise girmesine yardimci olan siz deylmisiniz ki haaala konusuyorsun.........