BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaRöportajlarMehmet Yıldırım sessizliğini bozdu----

Mehmet Yıldırım sessizliğini bozdu

Mehmet Yıldırım sessizliğini bozdu
25 Ağustos 2014 - 11:54 www.finansgundem.com

Kararlarıyla, çıkışlarıyla, polemikleriyle bir döneme damgasını vuran eski İTO Başkanı Mehmet Yıldırım Finans Gündem’e konuştu…

Rizeli, müteahhitliği babadan oğula devreden bir ailenin üyesi. Ana işi inşaat ancak son dönemde turizm yatırımlarıyla göze çarpıyor. Gelir düzeyini baz alarak “Halkın çoğu borçta” diyecek kadar cesur. Türkiye’nin birkaç günde 8 milyar dolarının nasıl buhar olup uçtuğunu bilecek kadar olayların içinde. Hükümet’in ‘faiz indirilsin’ ısrarında “Merkez Bankası doğru olanı yaptı” çıkışı gösteriyor ki, bu konuda o da geri adım atmamaya kararlı.
Bu işadamı kim mi? Söyleyelim; eski İTO Başkanı Mehmet Yıldırım. İnşaatçı kimliğine karşın, yatırımlarını konutta değerlendirmek isteyenleri ilginç bir tepkiyle uyaran Yıldırım, parası olanlara ne önerdi? Önerirken niçin sinirlendi?  Bir sanayici olarak beklentileri için neler söyledi? Hangi gıda devine konan yasak için ayağa kalktı! Koç Grubu’nun yaşadığı sıkıntılar için ne dedi?

İTO Başkanlığı kadar, magazin dünyasının ünlüleriyle yaşadığı polemiklerle de çok konuşulan Yıltaş İnşaat Turizm Taahhüt Ticaret Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım bu kez kendisi konuştu. Yıldırım, Sessizliğini Finansgundem.com’a bozdu.  Sibel Köklü sordu, Mehmet Yıldırım bombaladı.
Müthiş röportaj YARIN FİNANSGUNDEM.COM’da…
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)