BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisMehmet Sönmez danışmanlığa hızlı giriş yaptı----

Mehmet Sönmez danışmanlığa hızlı giriş yaptı

Mehmet Sönmez danışmanlığa hızlı giriş yaptı
10 Mart 2014 - 11:02 www.finansgundem.com

Burgan Bank’ın eski CEO’su Mehmet Sönmez, profesyonel bankacılık yapmak yerine danışmanlık yapacağını açıkladı

Burgan Bank’ın eski CEO’su Mehmet Sönmez, 1 Kasım 2013 tarihinde profesyonel bankacılık kariyerini noktalamıştı. Sönmez artık profesyonel bankacılık yapmak yerine danışmanlık yapacağını söylemişti.

Ekonomist'in haberine göre, Mehmet Sönmez geçenlerde düzenlenen CEO Club toplantısında, danışmanlık hizmetleriyle ilgili bilgileri aktardı. Sönmez, kurduğu Engage4result adlı danışmanlık şirketiyle dört şirkete danışmanlık hizmeti verdiğini söylüyor.

Sönmez’in verdiği bilgiye göre, şirketi, dünyanın en büyük güvenlik şirketi olan G4S’’ye (Group 4 Securicor) yönetim kurulu başkan danışmanı olarak hizmet veriyor. Söz konusu şirketin sorumluluk alanının Türkiye ve Ortadoğu bölgesi olduğunu ekleyelim.

Mehmet Sönmez’in danışmanlık hizmeti verdiği ikinci şirket de Genpa. Sönmez, cep telefonu dağıtım kuruluşu Genpa’ya yönetim kurulu danışmanı olarak hizmet veriyor.

2014 Türkiye ekonomisini ve beklentileri üzerine seminerler de veren Mehmet Sönmez, “Borusan Lojistik ve Çimentaş’ın tepe yönetimine bu seminerleri veriyorum” diyor.

Sönmez’in son işi mentorluk. Bankacılıktan gelen 30 yıllık profesyonel kariyerinde oluşan birikimlerini aktarmak için bu yolu tercih ettiğini söyleyen Sönmez, “Bir bankanın genel müdür yardımcılarına mentorluk yapıyorum” diyor. Ancak bu bankanın adını vermiyor. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)