BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMehmet Şimşek'ten referandum açıklaması----

Mehmet Şimşek'ten referandum açıklaması

Mehmet Şimşek'ten referandum açıklaması
22 Şubat 2017 - 22:56 www.finansgundem.com

Referandumun önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Mevcut sistem krizlere gebe bir sistemdir" diye konuştu.

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği'nin (BALKANSİAD) toplantısına katılmak üzere Bursa'ya giden Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, basın mensuplarının referanduma ilişkin sorularını yanıtladı.

Şimşek, "Kampanya güçlü bir şekilde daha yeni başlayacak. Hafta sonu partimizin Ankara’da çok güçlü bir toplantısı olacak. Ondan sonra hepimiz sahada olacağız" dedi.

Şimşek, "Türkiye için çok kritik bir karar. Vatandaşımız anayasa değişikliği paketinin içeriğini öğrendikçe çok güçlü bir şekilde destek vereceklerdir. Çünkü mevcut sistem krizlere gebe bir sistemdir. 'Değişiklik olmazsa olmazdır' şeklinde bakmak lazım. Referandum, ekonomi açısından da çok önemli. 65. hükümetiz biz. Cumhuriyet tarihimize baktığımız zaman 20 tane bile olmaması lazım. Ortalama 5 yıllık bir perspektifle baktığınız zaman, ömrü 18 ay olan hükümetler var. Böyle hükümetler takdir edersiniz ki uzun vadede düşünüp, yapısal sorunları çözüp Türkiye’yi çok daha güçlü bir şekilde küresel rekabette zor taşır. Ortalama ömrün bu kadar kısa olduğu bir hükümet yapısıyla" diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)