BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaMehmet Şimşek'ten ekonomiyle ilgili çok önemli tweet----

Mehmet Şimşek'ten ekonomiyle ilgili çok önemli tweet

Mehmet Şimşek'ten ekonomiyle ilgili çok önemli tweet
16 Mayıs 2018 - 14:09 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Twitter'dan yaptığı açıklamada kural temelli piyasa ekonomisinin ilerlemek için tek seçenek olduğunu söyledi.

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Twitter'dan yaptığı açıklamada politika setinin seçimden sonra iyileşme göstereceğini söyledi.

Bloomberg News'un Türkiye Bürp Şefi Benjamin Harvey'in paylaştığı bir habere yanıt veren Şimşek, "Siyasi pragmatizm nihayetinde hakim olacak. Kural temelli piyasa ekonomisi ilerlemek için tek güvenilir seçenek" diye konuştu.

Şimşek, "Sonuç olarak sağlam, ihtiyatlı politika çerçevesine bağlıyız" ifadesini kullandı.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Osman Eroğlu17 Mayıs 2018 05:33

    Ekonomi üretimle yönetilir.Üretimin olmadığı , yetersiz kaldığı ekonomiler çökmeye mahkumdur.Arz talep ve talep fazlalığı dengeli olmalı , ulusal maddi kaynaklar dengeli dağıtılmalı.Sanayi ve tarım üretimi devlet tarafından takip edilmeli.

  • atakan17 Mayıs 2018 01:04

    Hani sıkı para politikası uygulayacaktınız . Taviz vermeyecektiniz. Piyasaya para pompaladınız . Döviz almış başını gitmiş. faizler %17 olmuş. Emirle faiz mi düşermiş sayın bakan ? Gevşek para politikası uyguluyorsunuz . Kimi kandırıyorsunuz ?

  • fatih 17 Mayıs 2018 09:43

    gevsek para politikasi nasil oluyor biliyormusun???? hayattinda kac defa gevsek para politikasi gördün.. gevsek para politikasi faizlerin amerikadaki gibi sifir olmasi demek.. milletten duyuyorsunuz.. sacma sapan seyler.. demek sizin zihniyet türkiye yi yönetse battik

  • MMX16 Mayıs 2018 21:46

    16 yıldır o kadar vergi alıp başaramdıysanız, bundan sonra hiç başaramazsınız. Enflasyon, hükümeti devraldığınız 2002'ye geri döndü. Vatandaşa ödettiğiniz onca ötv ve vergide bir şeye yaramadı. Çok yazık.

  • WERS16 Mayıs 2018 17:40

    millet bu adamı merak ediyor bu adam ne olacak kimse de bişey demiyor

  • Misafir16 Mayıs 2018 17:14

    Kesinlikle doğru ama içinde bulunduğunuz yapı içinde hiçbir işe yaramaz