BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisMEB-Vakıflar Bankası iş birliği----

MEB-Vakıflar Bankası iş birliği

MEB-Vakıflar Bankası iş birliği
15 Aralık 2017 - 16:36 www.finansgundem.com

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Vakıflar Bankası arasında 600 bine yakın öğrencinin yararlandığı burs ve sosyal yardım ödemelerine ilişkin iş birliği protokolü imzalandı

MEB Tevfik İleri Toplantı Salonu'nda düzenlenen imza törenine, Milli  Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muhterem Kurt ile Vakıfbank Bölge Müdürü  Mustafa Kaya katıldı.

Kurt, törendeki konuşmasında MEB'e bağlı 3 bin 200 pansiyonda barınan  316 bin öğrenciye sosyal yardım ödemesi yapıldığını, ayrıca 261 bin öğrenciye de  her ay burs ödendiğini aktardı.

MEB ile Vakıflar Bankası arasındaki protokol ile 600 bine yakın  öğrencinin burs, harçlık ve sosyal yardım ödemelerine ilişkin usul ve esasların  düzenlendiğini bildiren Kurt, protokol ile bürokratik süreçlerin ortadan  kaldırılarak, iş ve işlemlerin merkezden yapılacağını söyledi.

Kurt, protokol ile öğrencilerin burs, sosyal yardım ve harçlıklarının  ödemelerinin de hızlandırılacağını belirtti.

Vakıfbank tarafından öğrencilere, MEB logolu, çipli "Sosyal Proje  Kartı" düzenleneceğini vurgulayan Kurt, masraf muafiyeti olan kart ile  öğrencilerin ülke genelinde ödemelere aynı anda erişebileceğini, ayrıca kartın  pansiyonlarda kimlik ve giriş kartı olarak da kullanılabileceğini bildirdi.

Vakıfbank Bölge Müdürü Mustafa Kaya ise Milli Eğitim Bakanlığının  hizmetlerine katkı vermekten şeref duyduklarını ifade etti.

Çağın dijitalleşmesiyle Milli Eğitim Bakanlığının burs ve harçlık  ödemelerini kartlandırma sistemi ile yapmasının öğrencilere çok büyük bir  kolaylık sağlayacağını aktaran Kaya, böylece öğrencilerin nakit harcama yapmak  zorunda olmayacağını ve alışverişlerini kartla yapabileceklerini anlattı.

Kaya, bankanın bu hizmetlerinin tamamen sosyal amaçlı bir proje  şeklinde olacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)