BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaMay 62 milyar euroyu ödeyecek mi?----

May 62 milyar euroyu ödeyecek mi?

May 62 milyar euroyu ödeyecek mi?
06 Kasım 2017 - 12:48 www.finansgundem.com

İngiltere'de May hükümeti AB'ye 62 milyar euro ödeyebileceğinin sinyalini verdi

İngiltere'de dün yayınlanan Sunday Times gazetesinde yer alan habere  göre AB27, May hükümetinin mali uzlaşma için 60 milyar euronun  üzerinde bir para ödeyebileceğinin sinyalini vermesi üzerine İngiltere-AB ticari ilişkilerinin geleceğini görüşmek için hazırlıklara başladı.
Başbakan May'in Floransa'da yaptığı konuşmada İngiltere'nin mali uzlaşma için 20 milyar euro ödeme yapabileceğini ifade ettiğini  hazırlatan Sunday Times, ancak 42 milyar euro civarındaki geçmişten  gelen diğer yükümlülükler ve emeklilik ödemeleri dikkate alındığında  bu miktarın 62 milyar euroya ulaşacağının tahmin edildiğini belirtti. 
Sunday Times'a göre, Başbakan May'in Brexit danışmanı Oliver Robins ile konuşan AB yetkilileri, müzakerelerin gelecekteki  ticari ilişkiler bölümüne geçilmesi için İngiltere'nin geçmişten  gelen diğer yükümlülüklerini ödemeyi garanti eden "tek cümlelilik" bir  yazısının yeterli olacağını vurguladılar.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)