BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMaskeli, Kalaşnikoflu cenazede 6 gözaltı----

Maskeli, Kalaşnikoflu cenazede 6 gözaltı

Maskeli, Kalaşnikoflu cenazede 6 gözaltı
24 Aralık 2015 - 06:14 www.finansgundem.com

4 polisin yaralandığı İstanbul'daki operasyonda öldürülen Şirin Öter ve Yeliz Erbay'ın cenaze törenine maskeli, Kalaşnikoflu militanlar dikkat çekti

Gaziosmanpaşa’da 4 polisin yaralandığı MLKP terör örgütüne yönelik hücre evi baskınında öldürülen Şirin Öter ve Yeliz Erbay için dün Gazi Mahallesi Cemevi’nde tören düzenlendi.

Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı cenaze töreninde, iki kadının tabutlarını önce kadınlar ardından yüzleri maskeli ellerinde Kalaşnikof tüfekleri olan MLKP terör örgütü mensupları Gazi Mahallesi Mezarlığı’na kadar taşıdı. HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ve HDP’li Sebahat Tuncel de kortejde kadınlarla birlikte yürüdü. 

MEZARLIKTA İKİNCİ TÖREN

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, “Sadece bu iki sosyalist genç kadın değil, son bir ay içinde Batı metropollerinde 5 kadın evinde infaz edildi” iddiasında bulundu. 

Mezarlıkta ikinci tören düzenlendi. Bu sırada kortejin başından bu yana havadan görüntü alan polise ait drone’a (uzaktan kumandalı hava aracı) yüzü maskeli örgüt üyeleri tüfekle ateş etti. İsabet alan drone mezarlığa düştü. Cenaze töreninin ardından mahallede devriye gezen polislere örgüt mensupları taş ve molotofkokteylleriyle saldırdı. 

CENAZE TÖRENİ SONRASI POLİS OPERASYONU

Cenaze töreni sonrasında polis, helikopte destekli yaptığı çalışmalarda, 2 otomobille bölgeden kaçmaya çalışan 6 şüpheli yakaladı. Araçlarda yapılan aramalarda, 2 kalaşnikof otomatik tüfek, 4 şarjör, 60 mermi, maske ve örgüt flamaları ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından Vatan Caddesi'ndeki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)