BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMarmara Üniversitesi ihalesi yarın yapılıyor----

Marmara Üniversitesi ihalesi yarın yapılıyor

Marmara Üniversitesi ihalesi yarın yapılıyor
14 Mart 2018 - 09:54 www.finansgundem.com

Nişantaşı’ndaki Marmara Üniversitesi arazisi için yarın ihale düzenlenecek

Emlak Konut GYO, İstanbul Nişantaşı’ndaki Marmara Üniversitesi arazisi için yarın ihale düzenlenecek. Gelir paylaşım ihalesi sonrası yaklaşık 25 dönümlük arsada ticari alanlar ve konut inşa edilecek. Projede 6 bin 954 metrekare de park alanı olarak belirlendi. Yarın yapılacak ilk oturumda teklifler alınırken, ihalenin kazanı daha sonra yapılacak ikinci oturumda belli olacak. Üniversitenin ise önümüzdeki aylarda taşınması planlanıyor.

455 MİLYONA ALMIŞTI

TOKİ ile Marmara Üniversitesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Nisan 2016’da Halkalı, Nişantaşı ve Bahçelievler Yerleşkeleri TOKİ’ye devredilmişti.

TOKİ de bunun karşılığında Maltepe’deki 2 milyon 455 bin metrekare büyüklüğündeki Kenan Evren Kışlası arazisini üniversiteye vermişti. 3 kampüsü alan TOKİ, Halkalı ve Nişantaşı arazilerini Haziran 2016’da Emlak Konut GYO’ya satmıştı. Emlak Konut GYO, Nişantaşı’ndaki toplam 24 bin 468 metrekare olan arsaları 455 milyon liraya satın aldığını açıklamıştı. (Gülistan Akagöz/Hürriyet)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)